Achter de schermen bij BlogQueen

You may also like...

4 Responses

  1. Manon zegt:

    Wat een leuke tip! Ik deel ook wekelijks een eetdagboek, dus dat is ook wel een soort kijkje achter de schermen 🙂 En af en toe deel ik ook plogs, maar nu werk ik 6 dagen per week op kantoor en dan is het niet zo boeiend om foto’s van m’n computerscherm te delen 😛

  2. Ik was inderdaad laatst aan het denken dat het weer eens tijd wordt voor een persoonlijke blog over de 365 dagen challenge en hoe ik het (tot nu toe) nog steeds volhoud. Dus die ga ik maar even in mijn concepten zetten voor volgende week. Toch ook een klein spiekertje achter de schermen haha.

  1. 14 maart 2015

    […] van NoahJade.nl: “Gelukkig blog ik ook over bloggen zelf, dus komt de inspiratie voor een nieuw artikeltje […]

  2. 28 april 2015

    […] hebben; vandaag kun je dat dus laten zien op je blog. Deze dag is een mooie gelegenheid voor een blik achter de schermen. Je kunt dan schrijven over hoe er bij jullie veilig wordt gewerkt, maar denk ook eens aan je […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *