Embedden Instagram foto doe je zo

You may also like...

8 Responses

 1. Jel Bouman zegt:

  Ik kijk ernaar uit dit te gaan gebruiken. Ook naar een nieuwe telefoon die instagram leuk vindt! Eenmaal gek van foto’s. Ik schrijf vandaag over de mooiste billetjes! Met foto!

 2. Nicole Aben zegt:

  En hoe werkt zoiets dan bij pinterest of andere websites?

 3. handig, ik krijg het alleen met een filmpje net voor elkaar. Hij zet hem er wel op maar hij kan op mijn blog niet worden afgespeeld weet jij misschien hoe dat kan?

 1. 23 januari 2015

  […] Zo’n foto plaats je door ‘m te embedden. Charlotte Meindersma schreef daar het interessante blog ‘Embedden mag nu echt!‘. Omdat er ook heel wat startende bloggers meelezen, heb ik een apart bericht geschreven over hoe je kunt embedden. Dit lees je hier. […]

 2. 27 februari 2015

  […] Zo wilde ik het bericht over ChicksLoveFood toch illustreren. Daarbij heb ik besloten om een Instagram foto te embedden, maar ik zag op hun Facebook-pagina ook nog de andere foto. Zo breng ik die bloggers toch in beeld. […]

 3. 27 april 2015

  […] in nieuwe stijl. Er is dit jaar tenslotte veel veranderd. Of je deelt een Youtube-filmpje of leuke Instagram-foto, waarin je echt een goed beeld van Koningsdag […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *