Selecteer een pagina

Patricia de Ryck

BlogQueen is een initiatief van Patricia de Ryck; freelance journaliste, tekstschrijver, maar bovenal blogger.

Bloggen met Patricia de Ryck

Het blogvirus houdt mij al zo’n vijftien jaar in de greep. Het begon met online schrijfsels onder een pseudoniem, langs de webredactie van het weekblad Flair tot mijn eerste commerciële blogopdracht in 2008. Ik beheerde in opdracht een boekenblog. Dat deed ik zo succesvol, dat er gaandeweg de jaren meer blog klussen bij kwamen. Zo schreef ik over shoppen, trouwen, meidenzaken, puberdingen en zelfs billen.

Twijfelmoeder

Alle opgedane kennis kwam in mei 2013 voor het eerst samen in een eigen initiatief: Twijfelmoeder. Iedereen lijkt er van uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar wat als je geen idee hebt of je überhaupt wel kinderen wil? Zelf worstelde ik met die vraag, waardoor ik in 2013 heel persoonlijk én daarmee ook taboedoorbrekend begon te bloggen. Anno 2022 is Twijfelmoeder een breed platform. Niet alleen voor vrouwen die twijfelen over hun (ontbrekende) kinderwens, maar ook voor moeders die de twijfels herkennen én hun ervaring met je delen. Het online succes van Twijfelmoeder resulteerde in een boekcontract; in 2019 verscheen De twijfelmoeder bij HarperCollinsHolland. 

VlaamsKijken

Je kunt mij daarnaast kennen van VlaamsKijken. In oktober 2015 begon ik deze blog puur als hobby, maar inmiddels is VlaamsKijken uitgegroeid tot dé website voor liefhebbers van Vlaamse programma’s, series en films. Anno 2022 bezoeken maandelijks gemiddeld zo’n 150.000 unieke bezoekers uit België en Nederland dit blog, maar er zitten steeds vaker uitschieters bij van boven de 200.000 per maand. Dit zijn bezoekersaantallen waar menig blogger van droomt.

Bloggen met Patricia de Ryck
Geld verdienen met bloggen; doe je zo

Geld verdienen met bloggen

Steeds vaker krijg ik dan ook vragen van collega’s: variërend van ‘Hoe pak je dat nu aan?’ tot het brutale ‘Hoeveel verdien je daar nu mee?’. Ook ondernemers kloppen aan. Dan volgt een opmerking als ‘Bereiken we daar echt nieuwe klanten mee? Maar waar moeten we dan over schrijven’. Vanaf dat ik met Twijfelmoeder regelmatig in de media verschijn én zelfs naar het Boekenbal mocht, werd men nog nieuwsgieriger. Daarom heb ik besloten mijn kennis als BlogQueen met een nog breder publiek te delen. Ik ben echt een ervaringsdeskundige; ik heb online successen geboekt, maar heb ook verkeerde keuzes gemaakt. Als BlogQueen deel ik graag de lessen die ik in de loop der jaren heb geleerd.

Diensten BlogQueen

Nieuwsgierig naar wat ik voor je kan betekenen?

  • Review van je blog mét tips; zo ontdek je hoe je meer bezoekers kunt bereiken én (meer) geld kunt verdienen met je blog.
  • Inspiratiesessie over het starten van een (zakelijke) blog.
  • Bloggen in opdracht: van linkbuilding op mijn sites tot het schrijven van blogs als ghostwriter op jouw zakelijk blog.

Interesse: mail mij direct!

Klanten over Patricia de Ryck

 Dit zeiden eerdere klanten van BlogQueen over het blog advies van Patricia de Ryck.

  • Ik heb een heel inspirerende, praktische en interessante workshop over online ondernemen en geld verdienen met je blog gevolgd bij Patricia de Ryck. Minstens dertig tips en trucs gekregen waar ik direct mee aan de slag kan
  • Echt een aanrader voor iedereen die een blog wil starten. Ik ben heel veel wijzer geworden. Kijk aan zo’n cursus heb je wat.
  • Het is fijn sparren met Patricia. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk.
Feedback klanten Patricia de Ryck