Koningsdag: invalshoeken voor oranje blogs…

You may also like...

5 Responses

 1. Denise zegt:

  Goede tips! Ik heb vandaag geschreven over waarom het niet erg is als je niet gaat feesten! http://www.blogbydeslie.nl/2015/04/waarom-het-niet-erg-is-om-vandaag-niet.html ( dat mocht toch? ) 🙂

 2. Anne zegt:

  Ik heb een tag verzonnen met Koningsdag gerelateerde vragen! Voor het weekend zette ik de vragen online voor eventuele lezers die hem ook wilde gebruiken en op Koningsdag kwamen mij antwoorden daarbij! http://www.leukheid.nl/2015/04/koningsdag-tag-2/

 3. Jasmijn zegt:

  Leuk! Ja, ik was heel last minute met plaatsen / verzinnen , ’t me ook maar realiseren van ohja koningsdag…hier wil ik wat mee voor mijn blog. Zo suf..dus gebrainstormd en toen rolden er twee receptjes die dag tevoorschijn. Wel dus de dag voor Koningsdag in de middag 1 en in de avond de andere post..Maarja..denk en hoop dat mensen het alsnog wel hebben kunnen waarderen. ^_^ Ik vond het wel leuk om alsnog te hebben gedaan. En heb via Instagram wat foto’s op de dag zelf nog gedeeld. Hoop dat jij ook een leuke koningsdag toch hebt gehad. Liefs, Mijntje.

 4. Vivian zegt:

  Ik heb op Koningsdag een blog gepubliceerd over wat ik van het koningshuis vind. Volgende keer wil ik wel graag proberen om er iets eerder op in te haken, bijvoorbeeld met een overzicht van leuke royaltyblogs of iets soortgelijks.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *