Selecteer een pagina

Koningsdag… ja daar sta je vandaag op je blog natuurlijk ook even bij stil. Dat kun je op verschillende manieren doen. Ik heb er een handig lijstje van gemaakt aan de hand van artikelen die bloggers eerder over Koningsdag schreven.

Voor Koningsdag…

Kun je echt alle kanten op met je blog: Heb je een fashionblog dan deel je natuurlijk leuke setjes in oranje. Lifestyle-blogger dan zet je alle oranje must have op een rijtje. Of wat denk je van een overzicht van rommelmarkten waar je de beste koopjes scoort? Travel dan zet je natuurlijk Dordrecht tips op een rijtje, want daar gaat de koninklijke familie vandaag ook naar toe. En wat doe je als beauty-blogger met rood-wit-blauw? Is jouw bedrijf op Koningsdag gewoon open, vergeet dat dan ook niet te melden.

Op Koningsdag…

Schrijf je bijvoorbeeld over deze traditie. Hoe zit het ook alweer. Eerst vierden we toch Koninginnedag op 30 april. Waarom dan nu feest op de 27e? Je schrijft een verslag van je belevenissen vandaag. Of je nu gaat stappen, het koningspaar hebt gezien of geweldige aankopen hebt gedaan op de vrijmarkt. Als fashionblogger schrijf je over de look van Koningin Maxima en de prinsesjes. En ook als beautyblogger kun je je hier perfect door laten inspireren. Als ondernemer heb je vandaag misschien geen tijd om te bloggen, maar vergeet op je social media geen update te plaatsen, zodat je klanten er aan herinnert worden dat je gewoon open bent.

Na Koningsdag…

Kun je natuurlijk alle tips die ik hierboven benoemde bij ‘op Koningsdag’ gebruiken. Maar je kunt ook kiezen voor een verslag van deze eerste Koningsdag in nieuwe stijl. Er is dit jaar tenslotte veel veranderd. Of je deelt een Youtube-filmpje of leuke Instagram-foto, waarin je echt een goed beeld van Koningsdag krijgt.

Kortom: laat je inspireren door deze oranje gekleurde Koningsdag.

Kon het niet laten om deze foto van het Koningspaar en hun drie prachtige dochters aan dit bericht toe te voegen.

bloggen_tips_365dagen_koningsdag_invalshoeken