Ploggen: geen tekst, maar foto’s (blog tip 41)

You may also like...

6 Responses

 1. Hendrie zegt:

  Vind Plogs wel leuk om te bekijken, maar ben er zelf niet zo van. Ben niet zo’n fotograaf, denk ik (-;

  Al doe ik wel elke vrijdag een fotootje plaatsen ter ere van een fijn weekend

 2. Nicole Aben zegt:

  Hoi. Ik had zojuist een Aha.. momentje! Dank je wel! 🙂

 3. Saar zegt:

  Ik heb zelf ook wel al eens een keer een plog geschreven, maar ik vind het moeilijk om eens wat interessants ervan te maken. Ik ben sowieso geen dagboektype qua bloggen, dus met een plog heb ik het ook al wat moeilijker. Als ik dus plog, wil ik meteen iets wat ook interessant en leuk is om te volgen. En iets wat bij het onderwerp van mijn blog past dus!

 4. Jel Bouman zegt:

  Ja LEUK! Spekkie naar m’n bekkie!

 5. Jel Bouman zegt:

  Nog maar eens …………. heerlijk ploggen.

 1. 10 februari 2015

  […] van BlogQueen kan natuurlijk niet ontbreken als je schrijft over ploggen. Nu moet ik meteen toegeven dat de voorbeelden die ik bij de blogtip toon de mogelijkheden veel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *