Selecteer een pagina

Plog van BlogQueen kan natuurlijk niet ontbreken als je schrijft over ploggen. Nu moet ik meteen toegeven dat de voorbeelden die ik bij de blogtip toon de mogelijkheden veel beter weergeven. Maar jullie zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar zo’n dag van BlogQueen. Dus hier een korte plog.

Ik tik dit op maandagavond – iets voor twaalven – en heb er net een lange dag op zitten. Ik heb een aantal foto’s gemaakt om jullie een beetje een beeld te geven. Nu moet ik zeggen dat ik bij Vrouwentafel Plasmolen zo druk aan het netwerken was dat ik de foto’s van de heerlijke gerechten helemaal vergeten ben. Wat ik al schreef; zo’n plog is best een pittig klusje. Niet zo zeer het samenstellen, maar vooral het maken van foto’s op het juiste moment.

plog_blogqueen_stempel_logo_hema

Tijd om mijn bedrijfsgeschenken te personaliseren; dat doe ik met mijn eigen BlogQueen-logo en een algemene stempel van de Hema.

 

plog_blogqueen_relatiegeschenk

Zo zien de BlogQueen-cadeautjes er dan uit. Handige A5-notitieboekjes van Ikea bedrukt met mijn eigen logo.

 

plog_blogqueen_visitekaartje_geplakt

Ik wilde mijn gegevens ook in het boekje stempelen, maar helaas kon de stempel met mijn bedrijfsgegevens niet op tijd geleverd worden. Dan maar mijn visitekaartjes in het boekje plakken. Gaat ook veel sneller dan mijn gegevens met de hand noteren. Dat heb ik vorige keer gedaan… Best een pittig karwei, want het gaat toch om 55 boekjes.

 

plog_blogqueen_toetsenbord

Maandag is standaard deadlinedag voor één van mijn klanten. Ik verwerk nog wat reacties van een geïnterviewde en stuur dan alles door naar de redactie. Morgen twee artikelen van mijn hand in De Maas Driehoek. Verder maak ik een offerte voor een social media- en blogcursus, help een ondernemer met zijn Facebook-pagina en neem mijn mailbox door.

 

plog_blogqueen_heerehuys_vierdaagse_nijmegen_cuijk

Om twaalf uur lunchafspraak bij ’t Heere Huys hier in mijn woonplaats Cuijk. Hier kun je echt heerlijk lunchen. Maar ja, mijn honger was groter dan mijn geduld. Ik heb dus geen foto van mijn lekkere broodje zalm. Jullie ontdekken op de foto ook waarom ik hier was. Het heeft iets met het Vierdaagsefeest Cuijk te maken. Ik mag het jullie vertellen: ik ga de pr en marketing voor dit evenement verzorgen en treed dus toe tot de organisatie. Een vrijwillig project, maar wel één waar een hoop passies van mij samen komen. Natuurlijk ben ik een Vierdaagse liefhebber, (online) marketing is mijn ding en ik mag de regio op de kaart helpen zetten. Wat wil je nog meer?

 

plog_blogqueen_sportschool

Natuurlijk dient er ook gesport te worden. Ik ga aan het eind van de dag, zodat ik vol energie naar de netwerkbijeenkomst kan van Vrouwentafel Plasmolen. Helaas geen föhn in de kleedkamer, dus met natte haartjes die kant op.

 

plog_blogqueen_duitenkistje_vrouwentafel_plasmolen

Vrouwentafel Plasmolen komt samen bij de Plasmolense Hof; op de tafels staan de duitenkistjes van Kiste Trui al. Met een lootje; maar helaas heb ik geen prijs. Ik mag wel iemand blij maken met een quickscan. Vooraf mag ik mezelf voor de hele groep presenteren. Volgens mij veel mensen enthousiast gemaakt wat de kansen van social media en bloggen betreft. In het kistje heb ik gedurende de avond allemaal visitekaartjes verzameld.

 

plog_blogqueen_netwerken_vrouwentafel_plasmolen

Een beetje een donkere foto, maar je ziet hier hoe de organisatie zorgt dat de hele avond vlekkeloos verloopt. Top dames! Deze keer hebben we tussen de gangen – en jezelf voorstellen aan tafelgenoten – ook een imagospel gespeeld. Erg interessant. Iemand zag in mij wel iemand die de boekhouding van een bedrijf deed. Daar moest mijn boekhouder, die ook van de partij was, erg hard om lachen. Deze keer waren er trouwens ook mannen bij; die zijn één keer per jaar welkom. Erg verfrissend!

 

plog_blogqueen_vrouwentafel_plasmolen_bedrijfsgeschenk

Mijn bedrijfsgeschenken combineren natuurlijk mooi met prachtige pennen van één van de andere aanwezige bedrijven.

 

plog_blogqueen_netwerkwinkel_vrouwentafel_plasmolen

Na het netwerken is er ruimte om al die interessante items uit de netwerkwinkel te verzamelen. Wat een feestje is netwerken op deze manier toch.