Cijfers in kop blogbericht triggeren

You may also like...

10 Responses

 1. Haha, dat is grappig, ik heb net vandaag een blog online staan met een cijfer er in ’10 tips voordelige dagjes uit’ (http://www.kidseropuit.nl/voordelig-dagje-uit-met-kinderen/) , had dus alleen beter een oneven aantal tips kunnen delen ;-).

 2. Nicky zegt:

  Er staat er net eentje gepland voor deze avond! Wat opvallend eigenlijk. Oneven cijfers zijn qua afwerking mooier. Voorbeeld: een plint van 5 of 7 cm is mooier dan een van 6 of 8. (een feitje waar mijn vriend mij eens op gewezen heeft). En ook hier lees ik dat oneven vaak beter scoort dan even. Daar moet toch een verklaring voor zijn? 🙂

 3. Wat leuk om te weten! Dan moet ik dar maar eens wat mee gaan doen.

 4. Grappig zeg om te weten. Zal het onthouden 😉

 5. Jel Bouman zegt:

  Ik heb er onze spaaractie ingezet! Verdien 9 tegels …………. !!! Grappig, nooit aan gedacht dat te doen. Kijk en verdien. Kijk en win!

 1. 14 april 2015

  […] Ik moet ook toegeven dat ik dat soort berichten veel sneller open als ik ze bijvoorbeeld op social media tegen kom. In Google valt dat dan wel weer mee. Ik weet tenslotte ook dat het gebruikt wordt als marketinginstrument; om lezers zo naar de site te trekken. Want helaas valt de inhoud van zo’n blog nog wel eens tegen. Maar ja op social media scan je snel en denk je al snel ‘anders mis ik echt iets interessant’. Vaak wordt deze strategie trouwens gecombineerd met de lijstjes en cijfers. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *