Blog tip 8: Social media gebruik – deel je links

You may also like...

16 Responses

 1. Manon zegt:

  Wat een fijne tip weer. Ik zit er al een tijdje over te denken om ook weer Twitter te gaan gebruiken, misschien toch eens doen. Zelf ben ik ook vooral zoekenede hoe ik mijn social media kanalen nou beter in kan zetten. Via Facebook kom ik bijvoorbeeld vaak niet verder dan het delen van mijn dagelijkse blogposts, ik wil er graag meer dan alleen dan op plaatsen. Nog een mooi punt om over te brainstormen!

  • Nicole zegt:

   Ik heb hetzelfde met Facebook.. Deel ook alleen maar mijn linkjes naar de artikelen meer niet..

   • blogqueen zegt:

    Wat denk je van een berichtje als je ergens bent geweest voor je blog, of een korte update waar je over gaat bloggen, kleine hersenspinsels. Of juist een foto van een perspakketje dat binnen is gekomen. Een interessant artikel delen van mede-bloggers. Link naar een interessant Pinterest-bord. Of gewoon simpel een goedemorgen berichtje. Dat heb ik gedaan voor de challenge begon. En ook directe vragen aan de volgers, dat werkt met name op Facebook ook goed.

  • blogqueen zegt:

   Dank Manon, lees even mijn reactie op de opmerking van Nicole. Sluit ook bij jou vraag aan.

 2. Angelique zegt:

  IK gebruik Twitter en merk wel dat er meer volgers zijn.
  IK zit verder op about me
  Twitter
  Facebook.
  Pinterest
  linkedin
  wordpress.
  Dus het help wel om op verschilden media kanalen te zitten.

 3. Kim zegt:

  Ik ben een beetje social media-moe. Twitter gaat niet meer open en Instagram nog 1x in de week. Het interesseert me allemaal niet meer wat een ander met zijn leven doet de hele dag lang. Facebook gebruik ik wel dagelijks en zet ik ook mijn posts op. Waarschijnlijk niet goed voor het bereik maar wel voor de rust in mijn hoofd en voor extra tijd om aan belangrijke dingen (bloggen) te besteden.

 4. Danielle zegt:

  Zodra ik mijn blog heb gepubliceerd deel ik deze op Facebook, Google+ en Twitter. Hoewel mijn meeste visits denk ik van Bloglovin’ komen!

  • blogqueen zegt:

   Bijzonder die variatie. Ik krijg hier echt meeste bezoek binnen via Facebook. Staat natuurlijk ook nog relatief weinig content op, maar op TwijfelMoeder (echt een niche) was het meteen flink raak via Google.

 5. Goeie tip, Patricia! Ik ben deze maand begonnen met de 2e Facebook Marketing Challenge én tegelijkertijd bezig om m’n sociale media binnen m’n marketingkalender te ‘stroomlijnen’. Daarover kan ik natuurlijk zeker een blog schrijven! Sterker nog: dat ga ik doen. 🙂

 6. Nadia zegt:

  Wat een handige tip. Ik heb wel eens over Bloglovin geschreven, een uitleg wat het is, waarom ik het handig vind en dan op het eind een verzoek met linkje op mij te volgen. Dat werkte toen ook. Ook merk ik dat ik na een Instagram post vaak wel een aantal nieuwe volgers krijg, dan deel ik gewoon een aantal foto’s die ik de afgelopen weken heb geplaatst. Deze tip vergeet ik alleen regelmatig, misschien binnenkort maar eens een artikel wijden aan mijn Social Media kanalen!

 1. 14 maart 2015

  […] werkt het dan om even een blik te werpen op de bezoekerscijfers of de aantallen volgers op social media. De groei gaat geleidelijk, maar iedere maand stijgt de lijn nog steeds. Dat hou ik netjes bij in […]

 2. 2 april 2015

  […] Als je trouwe lezers hebt die regelmatig reageren dan moet dat goed komen. Je kunt het ook op je social media vragen. Zo heb je weer een extra update op je Twitter of Facebook-pagina. Zorgt weer voor extra […]

 3. 29 april 2015

  […] … er zijn er vast meer, heb jij hier ook al een blog over geschreven geef me dan een seintje hier of via social media. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *