Eén woord voldoende voor uitgebreide blogpost

You may also like...

4 Responses

 1. Fleur zegt:

  Leuk!
  Ik heb een blog uitdaging rubriek op mijn blog waar ik de door lezers verzonnen woorden gebruik.
  Zij bepalen waar ik over ga schrijven, helemaal leuk! Op dit moment heb ik er uit mijn hoofd 3 gedaan maar sta ik een beetje vast bij Fifty Shades Of grey (het mogen ook meerdere woorden met èèn onderwerp zijn), het mag niet te maken hebben met het boek of de film.. Ik geloof dat ik ge2oon nog maar eens goed moet gaan brainstormen!

 2. Jel Bouman zegt:

  Leuk, ga ik zeker eens doen. gisteren jouw idee (ivm tijdgebrek) opgevolgd en klaargezet /gepland. dat was even mijn ‘dingetje’ ….. !

 3. Wat een handige tip! Lijkt me heel fijn om eens te doen 🙂 Het woord “stress” is iets wat, spijtig genoeg, veel te vaak voorkomt in mijn leven. Ik ga zeker eens zien om er iets rond te schrijven en ik laat het je zeker weten 🙂 Dank je voor deze inspirerende post! Liefs! x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *