Blog tip 13: Vraag het je lezers

You may also like...

5 Responses

 1. Manon zegt:

  Een fijne tip! Ik probeer zelf ook vooral m’n statistieken te analyseren om te kijken wat lezers interessant vinden, en vanuit daar zelf weer nieuwe ideeën te bedenken. Maar misschien slim om zo’n nieuw idee dan ook eens over de social media te gooien 🙂

 2. Altijd een goeie om periodiek toe te passen. 🙂

  Ik heb het een tijdje terug gevraagd in 2 FB-groepen. Daar kwamen uiteindelijk een paar reacties op, die eigenlijk gingen over iets wat ik niet zo in de planning had zitten.

  Om die reden heb ik er in eerste instantie niet over geblogd, maar uiteindelijk geef ik er nu volgende maand een workshop over. Da’s – voor de ‘zakelijken’ onder ons – dus ook een mogelijke uitkomst. 🙂

 3. Jel Bouman zegt:

  Ik heb nog niet zoveel lezers om ze iets te vragen! Maar er staat wel een vraag : Nu op zoek naar een eenvoudig copyright beeld! Niet zo aanwezig als een patroon maar simpel eenmalig op de foto. Wie kan mij daarbij helpen?

 1. 20 maart 2015

  […] en heb je zo een rijtje met onderwerpen die je nog kunt benutten. Je kunt ‘m natuurlijk ook gewoon aan je lezers stellen… ‘Wat als ik geen onderwerp voor een blogpost kan bedenken’ – wie weet komen ze wel met […]

 2. 2 april 2015

  […] je aan één woord komt? Nou, dat kun je dus aan je lezers vragen, zoals deze blogger doet. Als je trouwe lezers hebt die regelmatig reageren dan moet dat goed […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *