Wat als… hypothetische vraag inzetten

You may also like...

7 Responses

 1. Ik heb er wel alle vertrouwen in dat je die 365 dagen volkrijgt. Maar die wat als gedachte herken ik wel. Die speelt hier ook wel eens op.

 2. mascha zegt:

  wat als… hm… nice! kan ik wel iets mee! meteen weer wat inspiratie 🙂

 3. Jel Bouman zegt:

  Wat als ik te druk ben? Soms zijn er dagen dat ik als een sociaal dier deel. Dan puf ik het uit! Oja ik herken het ‘wat nu’ wel. Maar ja, zeg, wie ben ik? Kom net kijken! Ik stel me die vraag ook als er nauwelijks naar mijn blog gekeken wordt; olalalallaa ‘wat nu’? Er geen commentaar volgt. Dus toch een beetje ‘ons kent ons’ op ander niveau! Ik vind het knap elke dag! Zonder jou was ik er nooit aan begonnen!

 4. Hendrie zegt:

  Makkelijke tip eigenlijk. Had er nog niet aan gedacht, maar je kan er zo een wekelijkse rubriek van maken. Geeft weer inspiratie

 5. Renova zegt:

  Wat een geweldige blog is dit zeg! Ik heb meteen op de volg button geklikt! handige tip de wat als vraag. Daar ga ik zeker wat mee doen.

 6. Wat als….. ik niet op je blog terecht was gekomen 😉 Dan had ik de inspiratie boost van vandaag misgelopen! Ik ben lekker even aan het rond neuzen op je blog en ben al wat handige tips tegen gekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *