Selecteer een pagina

Blogspiratie Tag van BlogQueen is net gelanceerd, maar de eerste blogger heeft ‘m al ingevuld. In dit bericht zal ik het overzicht bijhouden. Uit iedere tag zal ik een mooie quote pakken en de hier delen. Zo blijft dit ook een interessant bericht om te lezen. Blogspiratie daar draait het tenslotte allemaal om bij deze tag; dus ook de uitwerking zorgt voor een hoop inspiratie voor bloggers.

Hopelijk mag ik ‘m vaak updaten, want ik ben natuurlijk ontzettend nieuwsgierig naar wat jullie van de Blogspiratie Tag hebben gemaakt.

Wie vulde de Blogspiratie tag eerder in?

 1. Linda van MamaLiefde: “Als ik het echt even niet meer weet, werken bad en was ophangen het beste om mijn gedachten te ordenen en verschijnen er vanzelf halve concept blogjes in mijn hoofd.”
 2. Judith van Mommy Loves Pink: “Mijn eigen brainstorm sessies gebeuren vaak als ik yoga doe of mediteer. Dan zit ik op mijn matje lekker na te denken over 10000 dingen. Ik kan dan echt in discussie met mezelf gaan.”
 3. Lotte van Make-up Junkie: “Ideeën ontstaan in de stad als ik mijn wekelijkse rondje winkels loop. Vaak koop ik niets, maar ik haal zoals ik al zei veel inspiratie uit producten. Als ik ze niet in huis vind, is het tijd om ze in de winkel te gaan bekijken.”
 4. Hendrie van Hendrie Writes: “Voordeel van bloggen is dat je ook een foto, filmpje of ander alternatief kan plaatsen als de woorden even niet vloeiend uit je vingers typen.”
 5. Joyce van Mama Kletst: “Ik merk wel dat ik consequent moet blijven schrijven elke dag. Dus als ik niet voor iedere dag een artikel in plan, dan raak ik de slag van het schrijven kwijt en heb ik moeite om inspiratie te vinden.”
 6. Jel van Whatamyday!: “Mijn foto’s blijven mijn beschermengeltjes als ik het even niet weet. Door het maken van foto’s kijk ik ook goed naar details, die anders ontgaan. Gelukkig word ik nog altijd bijna dagelijks verrast.”
 7. Patricia van PatriciaKleijn: “Ik heb Wunderlist altijd open staan op mijn laptop of ik heb het op mijn telefoon bij de hand en zodra ik dan iets tegenkom (zoals deze tag bijvoorbeeld) dan zet ik hem bij ‘blogideeën’.”
 8. Eva van Opvoedenzonderstress: “Ik haal ook veel blogspiratie uit de uitspraken en levenswijze die mijn man hanteert. Hij is een echte goalgetter en motivator. Hij staat ook super positief in het leven en draagt dat ( het liefst de hele dag ) over aan anderen.”
 9. Nicole van Huisvlijt: “Soms hoor ik een country and western liedje dat me inspireert. Die teksten vind ik vaak zo grappig. Zoals deze: ‘If you play your cards wrong, you can take me home tonight.’”
 10. Sillie van SillieSullie: “Soms schrijf ik ook blogjes die ik niet publiceer, maar dan heb ik het ondertussen wel lekker van me af geschreven.”
 11. Manou van Ik ben gewoon ik: “Ik voel mij enorm rot als het me niet lukt. Dan kan ik er echt enorm van balen. En dan neig ik ook een dip(je) te hebben.”
 12. Patricia van Patricia Neemt Je Mee: “Iedere blogger die ik volg inspireert mij. Dat klinkt misschien heel suf, maar het is wel zo. Bij de ene blogger haal ik dingen vandaan om over te bloggen, bij een ander haal ik weer tips vandaan voor de lay-out of voor het verfijnen van mijn eigen blog, mijn schrijfwerk of weet ik het wat.”
 13. Joyce van Joy from Joyce: “Aron is mijn grootste inspiratiebron, net als ons mini meisje. Ze geven mij een boost om nieuwe creatieve dingen te proberen.”
 14. Sabine van Sabsstyle.nl: “Soms is een pauze wel even goed, je kunt niet altijd alle ballen in de lucht houden.”
 15. Barbara van Mama met een blog: “Ja,  muziek heeft altijd veel mooie zinnen als je luistert. En daar plakken zich dan automatisch weer ideetjes aan vast.”
 16. Jess van In A Flow Around The World: “Een beetje druk doet wonderen voor mij want het maakt dat ik heel gefocust aan de slag kan gaan. Neemt niet weg dat ik mezelf vaak vervloek vanwege mijn eeuwige uitstelgedrag.”
 17. Jennifer van Jennnsfigments.com: “Ik wil gewoon doen wat voor mij goed voelt en niet wat een ander mij voorschrijft.”
 18. Nele van MamaExpert: “Ik bedien me ‘vollen bak’ van het internet om naar ideeën te zoeken. Voor Pinterest en BlogLovin’ staat mijn Evernote en Wunderlist altijd op.”
 19. Bianca van Biancamagielse.nl: “Het klinkt waarschijnlijk heel gek, menig onderwerp is ontstaan terwijl ik aan het afwassen was. Ik ben dan met een karwei bezig dat ik met mijn verstand op nul en een blik op oneindig kan uitvoeren en dat is het moment dat mijn gedachten alle kanten op vliegen.”
 20. Jacqueline van Eenbeetjestoer.nl: “Overal heb ik briefjes met ideeën liggen, blogs in concepten staan die nog afgemaakt moeten worden.. Maar meestal loop ik eerder vast op geen tijd probleem dan echt geen inspiratie.”
 21. Marita van Beyoutheful: “Ik schrijf dit artikel nu onder het genot van mijn Spotify playlist. Genaamd Theodorus XVIII. Ja… rock en metal. Dus geen rustige waterval muziek, daar moet ik alleen ongelofelijk nodig van naar de wc.”
 22. Marijke van MMopvrijdag: “Daarnaast volg ik inmiddels heel veel andere mama’s met een blog, en elke mama inspireert me wel op haar eigen manier door de verhalen.”
 23. Angelique van MamaAngelique: “Heb je wel eens geprobeerd te werken met een peuter om je heen? Focussen is dan echt niet het juiste woord. Keano vind het wel geweldig om mama te ‘helpen’ bij het fotograferen (lees: alles moet op de foto mama behalve jou stomme dingen).”
 24. Fleur van La Bella Fleur: “Als ik een inspirerende omgeving zou moeten kiezen is dat best wel vaak de bus. Misschien juist wel omdat het totaal geen inspirerende omgeving is. Toch brengen veel gesprekken die ik zo, nu en dan wel eens opvang of de straten die we door rijden mij op ideeën.”
 25. Saskia van Images and Words: “Aard van het beestje, als ik iets doe, doe ik het nooit half half. Als ik mijn berichten schrijf dan kun je bij wijze een bom naast me af laten.”
 26. Milou van Thuis bij Milou: “Ik wil dat jij voelt wat ik bedoel en hoe ik mij voel. Soms is dat erg moeilijk om in woorden uit te drukken.”
 27. Saranda van Sarandipity vertaalde de tag naar het Engels: “As a precaution I always try to make sure my desk is cleaned out before I start writing.”
 28. Manon van Little Wonder World: “Kletsen kunnen we als Brugman dus dat typen lukt ons ook wel. We schrijven misschien niet “professioneel” maar meer op een manier waarop we ook kletsen met elkaar, dat scheelt -denken wij- ook wel een heleboel!”
 29. Ook Northflix vult ‘m in: “Voor mij geen blogsessies in één of andere hippe koffiebar of buiten in het park. Ik werk het liefst thuis. Alleen. In stilte. Saai, hè?! Buiten de deur is er gewoon teveel afleiding qua mensen en geluid.”
 30. Nesrin van Daily Cup of Bla Bla Bla: “Het liefst zou ik in een wit strak kantoor met roze details willen zitten achter een gouden MacBook. Fresh, clean, hot pink and a touch of gold. Maar in plaats daarvan tik ik ‘s avonds zittend aan de eettafel met een kop thee en de babyphone naast de laptop.”
 31. Sam van ZoSammieEnzo: “Ik ga er gewoon voor zitten en typ een post, meestal heb ik die al in grote lijnen in mijn hoofd zitten, en that’s it…”
 32. Josan van GoodgirlsCompany: “Ik kijk wat mijn Google Analytics laten zien. Kan ik daar wat mee? Maar ook situaties uit mijn privé-leven kunnen een voedingsbodem zijn voor een blog. Uiteindelijk hoef ik dan ook niet telkens onderwerpen uit mijn duim te zuigen.”
 33. Odile van Go, mommy, go!: “Ik kan niet zeggen dat muziek mij echt inspiratie geeft. Wel vind ik het heerlijk als er een muziekje opstaat als ik een blogje typ (en ondertussen mee blèr). Dat maakt het bloggen net even wat gezelliger.”
 34. Kimberley van NoahJade.nl: “Gelukkig blog ik ook over bloggen zelf, dus komt de inspiratie voor een nieuw artikeltje ook als ik aan het bloggen ben. Dat is natuurlijk de perfecte timing. Hoera!”
 35. Maike van Mama Maike: “De meeste inspiratie krijg ik als ik aan het werk ben en dus voor de klas sta. En dan vergeet ik het vaak op te schrijven. Want als ik een les sta te geven, kan ik natuurlijk niet even naar mijn telefoon grijpen.”
 36. Thessa van Single and the City: “Maar de inspiratie voor mijn blog is vooral ontstaan door de serie Sex and the City.”
 37. Saskia van Saskiablogt heeft er een lopend verhaal van gemaakt: “Ik ben nog maar een blogger-baby, hou me helemaal niet bezig met statistieken, unieke bezoekers en volgers etc. Ik blog omdat ik het leuk vind om te doen en hoop dat er mensen zijn die het leuk vinden om te lezen! En die volgers? Die komen vast vanzelf wel! “
 38. Sunseeree van Koala Beauty Mama: “Herkenbaarheid vind ik cool en ik vind het tof om te zien als de persoonlijkheid van iemand terug komt in haar/zijn blog. Blogs horen uniek te zijn en geen kopie van een ander of om er bij te horen.”
 39. Daphne van Foodinista: “Ook helpt het mij om zelf een mysterybox te maken. Gewoon een paar ingrediënten uit de koelkast pakken en ik zie het wel. Soms wordt het heel lekker en de volgende keer komt het echt niet op het foodblog en dat weet ik dan ook weer.”
 40. Els van Nobody Else: “Ook toen ik voor het eerste werd getagd moest ik even kijken wat dat precies inhield ;-). Maar ik vind het groeien daarin ook leuk, zo volg ik mijn eigen pad.”
 41. Sandra van WiccaSan: “Ik blog alleen als ik al een verhaal in m’n hoofd heb en dat kan komen door een serie foto’s die ik heb gemaakt, een uitspraak van één van de kinderen of iets wat ik gewoon heb mee gemaakt.”
 42. Linda van The Miracle of Life: “Accepteren en lekker doorgaan, die inspiratie komt wel weer! En als ik wel artikelen schrijf, bestaan ze vaak eerder uit teveel dan te weinig woorden, haha. Meer dan 900 is geen uitzondering, hoewel ik het ook wel tof vind om in weinig woorden (paar honderd, bijvoorbeeld) iets moois te schrijven.”
 43. Esther van Esther’s Vision: “Ik heb mijn blog nooit verwijderd maar plaatste voor drie maanden niks meer. Maar elke dag bleef ik jullie blogposts lezen en begon ik het ontzettend te missen.”
 44. Raounak van Raounak.nl: “Ik ‘zoek’ niet naar bloginspiratie. Wel vind ik het fijn om tijdens het schrijven naar Chopin of Bach te luisteren. Dat soort muziek zorgt bij mij voor complete focus.”
 45. Ellen van Meducijn: “Gelukkig ben ik gezegend met een rijke fantasie. Als ik een maand lang zou moeten bloggen over een voorwerp dat zich binnen twee meter van mijn iMacplek bevindt, gaat dat moeiteloos. Of het leuk is te lezen over een passer waarvan de reserve grafietstiftjes altijd kwijt zijn, het feit dat ik een stekker altijd verkeerd in het USB gat steek of de etensvlekken naast de placemat van kindlief is weer een tweede.”
 46. Betty van BettyBlogt: “Ook geeft mijn lieve vriendinnetje Donna me vaak een schop onder mijn hol, als ik al een tijdje niet heb geblogd. Ze vroeg me laatst ook een stukje te schrijven over mijn ervaringen met onze draagdoek.”
 47. Sanja van Serbolicious: “Ik ben er van overtuigd dat je vooral jezelf moet blijven, om de aandacht te trekken. Wat hebben we er aan als we allemaal dezelfde techniek & tips aanpassen? Ik blijf liever apart, ook al duurt het wat langer.”
 48. Milou van LifestyleLou: “Ja in het begin voel ik me wel een beetje rot er over, maar dat ben ik al snel vergeten. Ik kan er dan ook echt niet mee zitten dat er een aantal dagen (weken, in mijn slechtste bui) niets online komt.”
 49. Xaviera van Soulheartedly: “Jazeker! Ik luister graag muziek, Spotify is my best friend! Zoals ik net al even vertelde luister ik dan vooral muziek wat een gevoel of emotie bij mij oproept.”
 50. Serena van Serena’s Site: “Muziek is heel belangrijk voor me. Als kind moest ik zelfs al muziek aan hebben bij het studeren, de stilte overvalt me altijd een beetje. Ik heb liever geluid op de achtergrond.”
 51. Liset van Beautydagboek: “Het liefste in bed. Daar kan ik me lekker ontspannen, neem ik een warme kruik mee in bed en drink ik een grote kop thee met honing.”
 52. Anne van Annedoet: “Ik werk graag in een rustige omgeving. Liefst alleen, waar ik beschikking heb over een waterkoker, diverse soorten theesmaakjes, goede muzieklijsten, een geurkaars en een leeg bureau.”
 53. Cindy van CinDes Allround Beauty: “Nee uit de muziek zelf haal in geen inspiratie, wel uit de artiesten! Dit kan zich ontpoppen tot een DIY van iets of een make-up look.”
 54. Simone van Life of Simone: “Ik blog al redelijk wat jaartjes dus soms ga ik gewoon even terug in mijn archieven en kijk waar ik eerdere jaren rond dit tijdstip in het jaar over geschreven heb, vaak kom ik dan gauw weer op leuke ideetjes.”
 55. Anne van AnneSolveig: “Stephen vindt het altijd heel grappig hoe ik blog. Ik zeg altijd dat ik een artikel ga schrijven en vervolgens zit ik het eerste half uur op internet en andere blogs. Als ik het niet meteen weet waar ik over ga schrijven, ga ik eerst andere dingen lezen.”
 56. Jasmijn van Zo Mijntje: “Meestal zit ik tjokvol inspiratie, maar krijg ik last van originaliteits-block! Dan kom ik in de knel omdat ik moet kiezen en maar beperkte tijd heb om iets te schrijven.”
 57. Veronique van Vero does this: “Voor mij kan elke blogger een bron van inspiratie zijn. Soms kan je inspiratie namelijk door de kleinste of stomste dingen al getriggerd worden.”
 58. Thea van Bampraat: “Ik heb maar een echte inspiratiebron. Mijn hart, die klopt voor harder voor 1 ding: mijn kinderwens.
  Mijn dromen helpen soms mijn hart. Dan geven ze me een glimp van hoe het zal zijn.”
 59. Monique van Moonoloog: “Op vakantie, als ik in een andere omgeving ben, lijkt het schrijven ook altijd makkelijker te gaan en doe ik weer heel andere, nieuwe ideeën op.”
 60. Anouk van Anouktoday: “Ik wil dan gewoon dat artikel af hebben, en als dat dan niet lukt ben ik niet te genieten. Wanneer het echt niet lukt, laat ik het ook gewoon.”
 61. Svenja van LovingLifeIsEasy: “Zelf vind ik dat inspiratie één van de belangrijkste aspecten van bloggen is, zonder goede inspiratie kom je niet ver en kun je ook niet origineel zijn.”
 62. Olga van Daarwaseens: “Ik haal inspiratie uit de goede stukken die door mijn ‘collega-bloggers’ geschreven worden. Niet de dertien-in-een-dozijnberichten, maar de persoonlijke stukken waarin iemand bijvoorbeeld iets aankaart dat je misschien niet heel snel online zou gooien of iets dat je aan het denken zet.”
 63. Lies van Be Yourself Every Day: “Wat mij trouwens ook wel vaak overkomt is dat ik denk een heel leuk idee te hebben en dan blijk ik daar allang een keer iets over geschreven te hebben, haha.”
 64. Esmée van Esmée Lifestyle: “Zo kan ik geïnspireerd raken door mijn stijlicoon Lauren Conrad. Ik kan mijn energie halen uit de krachtige woorden uit het boek van Demi Lovato. En ik kan dol gelukkig worden van mijn Instagram-tijdlijn, met stuk voor stuk prachtige accounts.”
 65. Jootje van JootjeBlogt: “Het enige wat me wel opvalt is dat ik vaak makkelijker een blog over mijn diepste gevoelens op papier krijg dan een blog over een (iets) luchtiger onderwerp.”
 66. Marlayne van ByMarlayne: “Als ik echter wel merk dat ik afgeleid raak, wil het nog wel eens voorkomen dat ik mijn telefoon wegleg.”
 67. Kimberley van LifestyleKimberly: “Ik moet wel echt iets weten om over te schrijven anders loopt het op niks uit.”
 68. Maaike van xMMKE: “Dus ik kijk altijd eerst naar artikelen die ik al heb geschreven. En daarnaast lees ik veel andere blogs en kom ik vaak op ideeën wanneer ik het niet verwacht.”
 69. Tamara van The Mommy Diaries: “Haha, nou ik kan me kennelijk heel makkelijk focussen en concentreren, want ik typ meestal blogjes op de Ipad in de woonkamer en dat ik niet een heel erg stille omgeving met twee van die herrieschoppers”
 70. Carlijn van Clossine: “Veel van mijn berichten schrijf ik ‘s avonds in bed. Heb ik net het licht uit en dan gaat figuurlijk het lampje branden. Licht weer aan, telefoon er bij en schrijven die handel.”
 71. San van San’s Life: “Schrijven is mijn baan en hobby, maar het maakt echt niet uit hoe vaak je schrijft. Ik denk dat iedereen wel eens vastloopt. “
 72. Sofie van Tussen dromen en leven: “Misschien doe ik wel honderd dingen verkeerd of mis ik duizend kansen om meer lezers aan te trekken. Maar ik ben liever bezig met de inhoud van mijn blog, en met wat goed aanvoelt voor mezelf. “
 73. Nina van SimplyNSpecial: “Als je gelooft in jezelf kun je zoveel! Je moet het soms gewoon eens proberen en dan maar zien wat er op je pad komt.”
 74. Saar van Galabria: “Ik heb een aantal boeken over bloggen en schrijven, maar ik gebruik ze NOOIT om inspiratie te vinden. Die boeken staan vol regeltjes en theorie, terwijl bloggen bij mij vanuit mijn buikgevoel komt.”
 75. Marieke van A Little Blink: “Wandelen. Mensen kijken tijdens het wandelen, genieten van de natuur en ondertussen luisteren naar de omgeving. Dan kom ik geheid terug met een hele lijst met nieuwe ideeën.”
 76. Desirée van Curvacious: “Ik denk dat het ‘gewoon’ in me zit om aware te zijn en altijd met mijn site bezig te zijn waardoor ik tijdens een bepaald programma, het lezen van een tijdschrift, een wandeling of andere normale bezigheden ineens een idee of inspiratie krijg.”
 77. Nienke van Dreaming Out Loud: “Ik heb ook posts waarbij ik om de zoveel tijd een nieuwe alinea schrijf, totdat ik vind dat hij af is en hij online kan.”
 78. Dineke van Lippenstift en Luiers: “Het lijkt wel alsof mijn gedachten ook vooruit gaan zodra ik het gaspedaal intrap. Ik ben echt zo iemand die uren in de auto kan zitten mijmeren, heerlijk.”
 79. Karin van MamaKarin.nl: “Ik heb 3 levende inspiratie bronnen om me heen die me elke dag weer nieuwe dingen leren en vertellen. Ik denk dat ik nog genoeg leuke artikelen over hun kan schrijven.”
 80. Marieska van Love4Kidz: “Door de informatie die ik heb verzameld te ordenen in stapeltjes van ‘urgent’, ‘to do’, ‘maybe’ krijg ik overzicht en zie ik in mijn hoofd een plaatje van een geordende week waarin ik blogposts kan plaatsen die alle categorieen beslaan.”
 81. Mariëlle van Gek op Make-up: “Als ik in bed lig dan komen mijn gedachten op gang en krijg ik ineens de leukste ideeën. En het leuke is, ik ben mijn blog gestart na een ingeving op een zondagavond!”
 82. Jessica van Fantastic Moms: “Gefrustreerd! Het overkomt mij namelijk altijd op een moment dat ik tijd heb om even lekker te gaan schrijven. Zit ik daar te staren naar een wit scherm…”
 83. Martine van Fantastic Moms: “In mijn dromen tik ik mijn blogjes in mijn droomkantoor dat eruit ziet alsof het zo van Instagram is komen wandelen (you know the pictures…) . In de praktijk zit ik in mijn ‘werk’ hoekje in de woonkamer of aan de keukentafel tussen de billendoekjes, duplo, cappuccino’s en broodkorstjes. Works fine for me.”
 84. Petra van Heel gewoon dagelijks: ” Ik ben ervan overtuigd dat je bloggen vanuit je gevoel zou moeten doen en denk dat je geen echt grote blog fouten kunt maken.”
 85. Antia van MindJoy: “Ik heb een werkplek op zolder gemaakt waar ik al mijn boeken, creatieve spullen en quotes om mij heen heb verzameld.”
 86. Wendy van It’s Wendy: “Af en toe plak ik een inspirerende quote op de muur of wat leuke foto’s, maar verder niet te veel afleiding.”
 87. Shirley van Styleguide: “Ik blog wanneer ik wil en vaak is dat iedere dag, maar het gebeurt ook weleens dat er niks online komt of dat ik opeens twee artikelen online zet. Het is maar net hoever ik kom en waar ik zin in heb”
 88. Daphne van De Beautykoffer: “Vaak kijk je ook net even anders naar een product door een lens dan met je eigen ogen waardoor je weer andere details opmerkt.”
 89. Daniëlle van Make Me Blush: “Gelukkig komen merken snel met nieuwe make-up collecties waar ik weer over kan schrijven. Dat is wel een voordeel van beautyblogger zijn.”
 90. Yousra van Ninja Moeder: “Ik blog veel, maar daardoor doe héél veel andere dingen niet, zoals: T.V. kijken, strijken, knutselen of veel tijd besteden aan mijn uiterlijk.”
 91. Melissa van All in Mam: “Dan hoor ik mijn dochter met de Ipod meezingen “Laat het looooooosssssss, laat het gáááááánnnnn!” Of dit voor inspiratie zorgt? Niet de goede in ieder geval.”
 92. Marij van Zomersproetje: “Juist de verschillen tussen mensen en hoe zij mij kunnen verrassen geeft mij de meeste inspiratie!  En dat wil ik anderen ook mee geven: ‘doe waar jij je goed bij voelt en volg je eigen weg’.”
 93. Jinn van BeauJinFul Day: “Mijn gedachtengang is best wel random, en het is voor mij dus niet geheel verklaarbaar hoe ik het steeds weer voor elkaar krijg. Als dat zo blijft heb ik niks te klagen!”
 94. Sylvia van SylviaKuijsten.com: “Lijstjes maken, lijstjes maken, lijstjes maken. En rondkijken op internet. Als ik ergens wat achtergrondinformatie voor nodig heb, kom ik meestal vanzelf wel weer op andere blogonderwerpen uit.”
 95. Ronaldo van Wisselendtij: “Meestal staat er muziek aan als ik schrijf. En dan kan van alles zijn, of het nu beukende metal is of nerveuze piepknorjazz, het staat de focus niet in de weg. Maar als er mensen in mijn buurt zijn lukt het niet. “
 96. Irene van Mighty Musings: “Stilte. Volmaakte Stilte. Alleen bij het grote Niks voel ik iets opdoemen waarover ik kan schrijven.”
 97. Justine van My Cup of Care: “Foto’s maak ik het liefst op verschillende plekken. Zowel om te variëren in setting en decor als licht.”
 98. Dana van DC Journal: “Ik bedoel als blogger heb je toch wel altijd wat te vertellen alleen omzetten in woorden soms is een karweitje.”
 99. Deisy van Visionarylife: “Laat die lava van vage en vreemde woorden maar gewoon stromen. Op een gegeven moment raak je namelijk weer in de zogenoemde “schrijfmodus” en komen de woorden, welke je zocht, zo uit je vingers rollen.”
 100. Petra van BizzMama: “Ik heb een nogal creatieve manier van werken en móet soms gewoon midden in een alinea even opstaan om de post te halen, een was over te gooien of een gesprek met een klant te voeren over de Facebook-chat.”
 101. Natasja van Beauty Shimmer: “Of komt er een vriendin naar me toe met de vraag: ‘Is dit misschien iets leuks voor je blog?’ Ze weten vaak precies wat ik zoek en vaak heb ik er iets aan!”
 102. Jana van Beautytwist: “Ik kijk vaak rond in mijn kamer en zie ik producten liggen.”
 103. Maya van MamaMaai: “Mijn kinderen, mijn kinderen, mijn kinderen…. en verder alle ongein die mensen om me heen uithalen. Dingen die goedbedoeld naar me worden geroepen maar een beetje anders uitpakken.”
 104. Marianne van It’s All About Marly: “Daarom geeft bloggen mij ook zoveel rust. Ik focus me compleet op één ding.”
 105. Diana van De Dagelijkse Spiegel: “Op de een of andere manier triggeren wij elkaar zo dat ik in elk geval blijf schrijven. Zou dat nu een muze zijn?”
 106. Amy van The Pink Perfectionist: “Door Yara’s enthousiasme krijg ik wel meteen zin om te bloggen. En als ik zin heb om te bloggen dan volgt de inspiratie vrijwel vanzelf!”
 107. Esther van Esther Donkers: “Sinds ik me heb voorgenomen elke dag te bloggen, is dat iets wat ik ‘gewoon’ probeer te doen. Niks inspiratie, maar zitten en gaan.”
 108. Bernadet van Glorious Ladies: “Verder inspireren blogs mij wanneer hun een eigen ‘ik’ hebben in hun blog. Dat je weet wie er blogt en wie die persoon is, snap je het nog haha!”
 109. Leonie van All About Leonie: “Of juist als ik er NIET over lees op andere blogs, dat is natuurlijk nog vetter als je daar een goed artikel over schrijft!”
 110. Kirsty van Beautiliciousworld: “Ik ben dan geneigd om mijn eten gewoon te vergeten. Als ik aan het schrijven ben – en ik heb honger – denk ik niet eens aan het eten. Ik wil toch het artikel af te maken.”
 111. Chantal van Chantaliaans: “De krant lezen of programma’s als DWDD kijken, zorgt altijd wel voor ‘blogvoer’.”
 112. Marianne van Over Haar: “Mijn eigen huis, met al mijn gedachtes en herinneringen; Zowel verbaal als op papier.”
 113. Nina van Nina Manuhutu: “Kalmerende klassieke of yogamuziek wil ook wel eens helpen. Als ik een (voor mijzelf gestelde) deadline wil halen, werkt house weer beter.”
 114. Luna van Maanisch: “Mijn voordeel is denk ik ook dat ik verschillende blogs heb in verschillende disciplines (seks, poezen, m’n plog en m’n eetblog). Het enige waar het mij aan ontbreekt is tijd.”
 115. Lisanne van Bella Mondo: ” I love to listen to Spotify playlists. They have a couple that are supposed to help you when you’re working and want to stay focused. I find those playlists very inspiring.”
 116. Mandy van Mandy’s nail, shop & DIY blog: “Een volgende dag kan ik soms wel hebben dat ik denk…jeetje Mandy wat heb je dat weer beroerd omschreven…aanpassen dus!”
 117. Natasa van Time to Live: “Toen de reeks “Fashion Bloggers” op E! channel nog bezig was, was ik helemaal weg van de fashionblogwereld (wat een woord!). Zij hebben mij dat extra duwtje in de rug gegeven om toch maar te beginnen bloggen.”
 118. Kathleen van Verbeelding: “Ik maak er tijd voor. Punt. Ik blog ontzettend graag. Als je een tijdverdrijf hebt dat je graag doet, dan maak je daar tijd voor. Of het nu is om baantjes te gaan trekken in het zwembad of om iedere week naar een taalles te gaan of wat dan ook.”
 119. Anneke van Surfing Ann Weblog: “Soms zie ik ergens een vraag voor een ander die ik dan ook aan mezelf stel. Vaak zie ik een leuk plaatje (met meestal een dier) waar ik dan een gedicht bij bedenk.”
 120. Elisa van Propvol: “Ik kreeg zowaar een blogtag van Sunny, deze had ik niet helemaal verwacht. Vooral omdat Propvol nog zo kort bestaat.”
 121. Annika van Annika Korving: “Wat bij mij gewoon heel erg helpt, is nagaan water in mijn leven gebeurd is, of ik daar over wil en kan bloggen.”
 122. Emma van EmmaThings: “Ik haal veel inspiratie uit de natuur, onder het maken van foto’s komen er al allerlei blogideeën naar boven. Verder is het ook bevorderend als ik iets leuks (of minder leuk) meemaak waar ik over kan schrijven.”
 123. Esther van HappilyEverAfterX: “Oei dit is een lastige. Ik vind alle bloggers inspirerend, voornamelijk met het feit dat de meeste doorzettingsvermogen hebben om iedere keer weer een artikeltje neer te zetten. Dat houdt mij ook op de baan om door te blijven gaan, als het eventjes niet naar mijn zin is of als de bezoekers aantallen tegen vallen. Keep Going!”
 124. Sunny van Hallo Sunny: “Geen blogbijbel; er staan miljoenen blogtips online.  Ik heb wel ondervonden dat je niet al die tips klakkeloos moet aannemen.  Je moet eruit halen wat voor jou werkt en van al het overige moet je je niks aantrekken.”
 125. Lonneke van Life of Lonneke: “Oké ik moet toegeven dat daar ook wel een flink stuk perfectionisme bij komt kijken hoor. Ik kan dan ook enorm lang twijfelen of ik iets ga publiceren.”
 126. Sabrina van Pastel by Sabrina: “Een writersblock heeft denk ik iedereen wel eens, het is echter naar mijn idee belangrijk hoe je ermee om gaat. Als ik echt niks weet post ik gewoon een dag geen artikel, het moet immers wel leuk en natuurlijk blijven.”
 127. Danella van Bellitudo: “Daarnaast blog ik veel over beauty en word ik dus helemaal gelukkig in de Etos of Douglas. Allerlei producten die ik heel graag wil uitproberen en over wil schrijven.”
 128. Karen van Over een leven met wielen: “Nou, niet door nu naar buiten te kijken en me te ergeren aan het bouwvakkersdecolleté dat steeds voor mijn raam langsloopt. Ja, als ik schrijf dan wil ik graag rust om mij heen.”
 129. Laura van LifeBeautyStyle: Zeker nu ik maar 4 keer per week post heb ik veel meer ideeën dan ik kan uitwerken, alleen voor elke dag een blogpost schrijven heb ik de tijd niet.”
 130. Elly van Happy Earl Grey: “Wat ik ook erg leuk vindt is, als mensen zich in mijn blog herkennen en dan een reactie achterlaten. Daaruit kun je ook altijd opmaken wat mensen bezighoudt en ook dat is inspirerend. Feedback is altijd leuk en ik leer daar ook van.”
 131. Vivan van Vivians Vocabulaire: “Bloggers die zeggen dat ze inspiratieloos zijn, wil ik altijd vertellen dat inspiratieloos niet bestaat… er is altijd inspiratie, je moet het alleen (willen) zien. Alles kan inspiratie zijn, van de pen waarmee je schrijft tot de kleur van je haar.”
 132. Wytske van RelaxedOpvoeden: “Het lijkt me heerlijk om eens een weekendje alleen op één van de waddeneilanden te zitten en me daar volledig te focussen op mijn blog/werk. Lekker alle creativiteit laten stromen en nergens door afgeleid worden.”
 133. Nicky Boon van Nicky’s wereld: “In de moestuin, op weg naar de moestuin, terwijl ik zit te genieten van het leven, maar soms ook in bad! In bad denk ik vaak na over de dingen des levens, en dan kan het al eens zijn dat er een goed idee uit de bus komt!”
 134. Marianne van Geef een beetje liefde door: “Tijdens het vele lezen van blogs, tijdschriften en krant. Iedere keer ontdek ik weer nieuwe acties, stichtingen, kleine goede doelen en leuke tips om aandacht en een beetje liefde aan elkaar door te geven.”
 135. Iris van Today’s Lipstick: “Natuurlijk kijk ik af en toe tijdens het maken van een artikel op twitter, instagram of whatsapp, maar dit kan juist zorgen voor nog meer inspiratie! Ik ga er gewoon voor zitten en begin aan een artikel.”

Wil jij de Blogspiratie tag ook invullen, klik hier voor de vragen en regels.

Blogspiratie_tag_blogqueen_bloggen_inspiratie