Blogspiratie Tag! BlogQueen bedenkt eigen vragenlijst

You may also like...

64 Responses

 1. Nele zegt:

  Leuke tag – en ik vind je erg goed schrijven. Ik heb onlangs een artikel geschreven over Fikskes http://www.mamaexpert.be/2015/02/tbt-de-fikskes/
  Kom je s kijken?

 2. Jenn zegt:

  Leuke tag heb je bedacht!

 3. Jel Bouman zegt:

  Een goed begin is het halve werk …….

 4. Ook ik heb hem inmiddels ingevuld. Want waarom zou ik wachten op een nominatie? Ik had er gewoon zin in om hem in te vullen haha.

 5. Sabine zegt:

  Bij deze mijn inzending, genomineerd door Make up Junkie!

  http://www.sabsstyle.nl/tags-challenges/blogspiratie-tag/

 6. Jenn zegt:

  Ik heb hem ingevuld!

 7. Daphne zegt:

  Leuke tag om in te vullen, vragen waar ik graag over nadenken en om mijn bloggende lezers ook weer eens over na wil laten denken en trouwens ook mijn niet bloggende lezers. Leuk!

 8. Josan zegt:

  ik ben nog niet genomineerd. Kan ik ook meedoen of moet je worden genomineerd?

 9. Anniek zegt:

  Wat een positief idee! Ziet er naar uit dat er veel leeswerk gaat zijn :).

 10. Saranda zegt:

  Het duurde eventjes voordat mijn versie online kwam, lang leven ziek zijn en stress, maar hij staat eindelijk online! 🙂

  Heerlijke tag, en nu dus ook beschikbaar in het Engels! ^^

 11. Sandra zegt:

  En inmiddels heb ook ik deze tag ingevuld, genomineerd door Silliesullie. http://wiccasan.blogspot.nl/2015/03/stokje-de-blogspiratie-tag-waar-haal.html

 12. Maike zegt:

  Ik heb hem ook zojuist ingevuld. Leuke tag!

 13. Marianne zegt:

  Ik post hem vandaag op mijn blog. http://ItsAllAboutMarly.blogspot.nl
  Erg leuke tag!

 14. Wildcard zegt:

  Mooi, super om te lezen 🙂

 15. Jolanda zegt:

  Hoi,
  Ik heb mijn post net geplaatst, natuurlijk met een linkje naar jou!
  groetjes Jolanda
  http://franselelie.blogspot.nl/2015/05/blogspiratietag.html

 16. Joke zegt:

  Leuk om je zo wat beter te leren kennen! Erg interessant!

 1. 22 februari 2015

  […] Tag van BlogQueen is net gelanceerd, maar de eerste blogger heeft ‘m al ingevuld. In dit bericht zal ik het overzicht bijhouden. […]

 2. 22 februari 2015

  […] Blogspiratie – Patricia van BlogQueen (voor de oplettende lezer, inderdaad onze eigen tag!) […]

 3. 23 februari 2015

  […] je de vragen en regels makkelijk kunt kopiëren. Behoefte aan een voorbeeld, dan kun je natuurlijk mijn antwoorden op de Blogspiratie tag […]

 4. 23 februari 2015

  […] Wat een leuke tag! Toen ik erover hoorde wilde ik al meteen mee doen. Super lief dat ik getagt ben door Mamaliefde. Zij heeft de tag van BlogQueen. […]

 5. 25 februari 2015

  […] de blog van Blogqueen kwam ik weer een leuke TAG tegen en omdat ik vaker opzoek en naar nieuwe tags was ik weer blij met […]

 6. 2 maart 2015

  […] door Jel van whatamyday.com. De Tag zelf is bedacht door Patricia van Blogqueen en haar post kun je hier vinden. Vandaag deel ik hem dus met jullie en laat ik mijn antwoorden zien. In deze tag kun je veel […]

 7. 2 maart 2015

  […] Link naar deze blogpost […]

 8. 3 maart 2015

  […] om eens bij jezelf te rade te gaan. Ik besloot dat ik beslist de vragen moest beantwoorden die Blogqueen medio februari bedacht. Vandaag presenteer ik jullie mijn antwoorden. Inmiddels is mijn mojo […]

 9. 3 maart 2015

  […] Link naar deze blogpost […]

 10. 5 maart 2015

  […] regels – Link naar deze blogpost – Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert – Beantwoord alle vragen op […]

 11. 6 maart 2015

  […] Link naar deze blogpost […]

 12. 8 maart 2015

  […] regels: – Link naar deze blogpost – Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert – Beantwoord alle vragen op […]

 13. 8 maart 2015

  […] door Sabine genomineerd voor de Blogspiratie tag. Dankjewel Sabine! Deze tag is bedacht door BlogQueen en gaat over je blog inspiratie oftewel je blogspiratie. Ik ga tien vragen beantwoorden en vijf […]

 14. 11 maart 2015

  […] tag is verzonnen door Patricia van BlogQueen en via Jacqueline van Een beetje stoer blog en Milou van Thuis bij Milou mag ik de tag nu […]

 15. 11 maart 2015

  […] Nele werd ik getagd om de door Patricia bedachte Blogspiratie TAG in te […]

 16. 12 maart 2015

  […] zijn getagd voor de Blogspiratie Tag van BlogQueen door Milou en Odille! Hele serieuze vragen hoor! Hier komen onze […]

 17. 13 maart 2015

  […] regels van de blogspiratie tag: Link naar deze blogpost Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert Beantwoord alle vragen op jouw manier […]

 18. 13 maart 2015

  […] om voor het foodblog een keer stil te staan bij het bloggen zelf. De Blogspiratie tag van Blogqueen is heel populair op dit moment en dat is ook wel logisch, want het geeft op een leuke manier veel […]

 19. 14 maart 2015

  […] meer te vertellen over hoe ik blog en waar ik mijn inspiratie vandaan haal. De tag is bedacht door Patricia van BlogQueen – een blog die ik nog niet kende, maar […]

 20. 14 maart 2015

  […] Link naar deze blogpost […]

 21. 16 maart 2015

  […] regels van de blogspiratietag: • Link naar deze blogpost • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert • Beantwoord alle vragen op […]

 22. 18 maart 2015

  […] Door Sunseeree werd ik getagd om de Blogspiratie tag in te vullen (oorspronkelijk bedacht door Blogqueen), die over jouw blog gaat en hoe jij inspiratie er voor opdoet. Ik vond hem heel erg leuk om te […]

 23. 18 maart 2015

  […] te kriebelen als je ze leest. Deze wil ik! En deze ook! Oh, deze is pas echt leuk! Ook Patricia van Blogqueen.nl ontwierp een tag. Tja, en dan blijft er niets over dan die typegrage vingers aan het werk te […]

 24. 24 maart 2015

  […] Link naar deze blogpost • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert • Beantwoord alle vragen op […]

 25. 29 maart 2015

  […] Blogqueen riep een tag in het leven om bloggers hun inspiratie geheimen te ontfutselen. Vervolgens werden wij getagd door Milou, Eva, Go Mommy Go en MamaLiefde en ook nog eens door een aantal bloggers genoemd als inspiratiebron. Dank jullie wel allemaal! En dus moeten we er ook aan geloven en bijt Martine de spits af! […]

 26. 29 maart 2015

  […] Blogqueen riep een tag in het leven om er eens achter te komen hoe bloggers nu eigenlijk aan hun inspiratie komen. Vervolgens werden wij getagd door Milou, Eva, Go Mommy Go en MamaLiefde en ook nog eens door een aantal bloggers genoemd als een inspiratiebron. Dank jullie wel allemaal! […]

 27. 30 maart 2015

  […] ben ik getagt voor de Bloginspiratie tag die rondgaat onder bloggers. Een leuk initiatief van Blogqueen om er achter te komen hoe bloggers aan hun inspiratie komen. Daar doe ik met veel plezier aan mee. […]

 28. 2 april 2015

  […] weet te krijgen. Nou dat ga ik jullie precies vertellen. Ik zag namelijk een tag voorbij komen op Blogqueen en hoewel ik niet zo’n fan ben van tags invullen wilde ik deze toch graag in een leuk jasje […]

 29. 6 april 2015

  […] Link naar deze blogpost […]

 30. 7 april 2015

  […] Blogspiratie Tag  is een vragenlijst die al een tijdje rondcirculeert op het internet. Hij is bedacht door […]

 31. 20 april 2015

  […] Als je meer wilt te weten komen over deze tag en waarom ze deze bedacht heeft, klik dan hier. Ook fijn om te lezen: Ze heeft een lijst gemaakt van alle bloggers (!) die deze tag hebben […]

 32. 1 mei 2015

  […] Link naar deze blogpost. […]

 33. 6 mei 2015

  […] Er gaan veel ‘tags’ rond in Bloggersland, weet ik nu, en deze is opgestart door blogger BlogQueen . Zij startte het spel, staat dus onderdaan die piramide en naarmate er meer mensen deelnemen aan […]

 34. 20 mei 2015

  […] zijn de regels van de Blogspiratie tag: • Link naar deze blogpost • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert • Beantwoord alle vragen op […]

 35. 20 mei 2015

  […] zijn de regels van de Blogspiratie tag: • Link naar deze blogpost http://www.blogqueen.nl/blogspiratie-tag-blogqueen-bedenkt-eigen-vragenlijst/ • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert • Beantwoord alle vragen op jouw […]

 36. 20 mei 2015

  […] Link naar deze blogpost • Gebruik als illustratie een afbeelding die je inspireert • Beantwoord alle vragen op […]

 37. 21 mei 2015

  […] naar deze […]

 38. 22 mei 2015

  […] Link naar deze […]

 39. 26 mei 2015

  […] naar deze […]

 40. 6 juni 2015

  […] haar 365 dagen challenge haar lezers inspireren. Ze heeft hiervoor ook een inspirende tag bedacht. De Blogspiratie Tag! Vandaag vulde ik hem in, lees je […]

 41. 19 juni 2015

  […] werd ik genomineerd door Marjo van Mar-joya.nl om de Blogspiratie tag in te vullen. De Blogspiratietag is verzonnen door Patricia van Blogqueen en bevat een aantal vragen over…hoe kan het ook […]

 42. 21 juni 2015

  […] van Bymarlayne werd ik getagd voor de blogspiration tag. Deze tag is bedacht door Patricia van Blogqueen en ik moet eerlijk toegeven dat ik hem nog niet eerder had gezien. Deze tag is misschien ook […]

 43. 4 februari 2016

  […] Blogspiratie ~ BlogQueen […]

 44. 15 mei 2016

  […] Bloggen is iets waar ik bijna dagelijks aandacht aan besteed. Waar haal ik mijn blogspiratie vandaan? En het is echt hilarisch om te weten op welke plek mijn beste ideeën ontstaan ?  En welke bloggers inspireren mij? Je leest het hieronder in de Blogspiratie Tag. Oorspronkelijk komt deze tag van BlogQueen. […]

 45. 5 november 2016

  […] Blogspiratie – Patricia de Ryck […]

 46. 8 mei 2017

  […] geleden besloot Patricia van Blogqueen deze tag te maken een tag over bloggen. 10 vragen over hoe ik het bloggen aanpak en waar ik mijn inspiratie […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *