Deadline stellen, werkt ook voor bloggers (blog tip 34)

You may also like...

6 Responses

 1. Handige tip! Ik werk niet echt met deadlines. Of ja, om 6 uur wil ik dagelijks een blog online hebben staan. Maar ik merk dat ik, als ik aan het bloggen ben, toch ff snel Facebook check of bloglovin’ ofzo. Dus ik denk dat ik maar een blocker moet gaan gebruiken haha.

 2. Jel Bouman zegt:

  Drukt wel de neus op de feiten. Mijn dagelijkse blog borrelt op! En dan zodra ik tijd heb schrijf ik en maak ik m’n foto. Ondertussen laat ik me zo min mogelijk afleiden. Ja dat wel want ik ken mezelf; dan kookt de pan over, klappen de eieren eruit … en nog veel meer en erger! Ik leg ook mijn telefoon ver weg!
  Een ander vraagje: bij de reactie van Patricia Schmitz staat naast haar naam wat zij onlangs geplaatst heeft (met een hartje). Ik zie dat vaker. Wil ik ook wel! Maar hoe …. ? Dankjewel.

 3. merel zegt:

  Deadlines voor het bloggen? No thanks! Ik heb er al genoeg op het werk en de universiteit.. Haha. Ik werk vooruit op dagen dat ik niks te doen heb, zodat ik op andere dagen nog wat achter de hand heb. Ik vind het schrijven zo leuk dat ik helemaal niet afgeleid raak. Meestal staat m’n facebook wel open trouwens. Bloggen moet vooral leuk blijven voor mij dus dat ik dan af en toe wordt afgeleid als iemand me een berichtje stuurt maakt me niet zoveel uit. Een blogartikel schrijven kan altijd nog, een vriendin in nood helpen niet 😉

 1. 22 februari 2015

  […] als ik het verder niet zo druk heb. Maar die durf ik ook te blokkeren (over SelfControl schreef ik hier al). En ook m’n stats op Google Analytics checken, blijft zo’n dingetje. Dat doe ik altijd op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *