Wie moeten je lezers echt volgen?

You may also like...

11 Responses

 1. Leuk!

  Ik heb op complimentendag een aantal andere bloggers in het zonnetje gezet en daarbij meteen hen aanbevolen bij mijn lezers.

 2. Hendrie zegt:

  Leuk! Thnx

  Tussen blogs is er toch ook niet echt concurrentie, vind ik. Een mens leest toch gewoon meerdere artikelen

 3. Barbara zegt:

  Ik vind het altijd fijn om zulke posts te lezen, want het brengt me soms bij hele verrassende sites. Via via ben ik nu hier uitgekomen en zal ik blijven hangen. Dus ik raad jouw site aan hahaha…

 4. Paul zegt:

  Ik heb recentelijk de Blogmannen Tag bedacht, juist om meer bloggende mannen onder de aandacht te brengen. Het delen van aandacht is niet erg, want het hangt toch af van de smaak van de lezer of zij blijven terug komen op je blog.

 5. Jel Bouman zegt:

  vandaag een ‘rust’dag! met lekkers uit Ona Pona’s keuken!

 6. Marjanne zegt:

  Via Irene van Putten bij jou aangekomen, nadat zij mij een blogstokje had aangereikt. http://www.overhaar.nl/de-bloginspiratie-tag/

 7. Dan heb ik wel gelijk een vraag. Hoe zit het met het vermelden van een blog via wordpress.com? Krijgen de blogs daar dan automatisch een melding van, ook als ze zelf geen wordpress hebben? Of moet ik de bloggers dan mailen/berichtje sturen via social media? Lijkt mij wel even handig om te weten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *