Selecteer een pagina

Tip voor de zakelijke bloggers, maar ook toe te passen als je bijvoorbeeld een fashion, beauty of foodblog hebt. In dit bericht leg ik je uit hoe je je netwerk in het zonnetje kunt zetten en waarom dat goed voor je blog is.

Als ondernemer heb je vaak zakenpartners waar je niet zonder kunt. Denk aan die geweldige vormgever die je huisstijl heeft ontwikkeld. Of die fijne boekhouder waar je zelfs ’s avonds laat nog naar kunt bellen. Zo’n ondernemer waar je altijd van op aan kunt. Waarom zou je daar niet eens over schrijven. Met hun expertise zorgen ze ervoor dat jij het beste uit jezelf haalt.

Maar je kunt hier als fashion, lifestyle, food, health, beauty en noem maar op-blogger ook bedrijven in het zonnetje zetten waar je met plezier mee samenwerkt. Denk aan die ene persoon die altijd zorgt dat jij piekfijn op je outfit-foto’s staat. Of dat ene pr-bureau dat je altijd de nieuwste producten stuurt, zodat je je lezers op de hoogte kunt houden van de laatste trends. Maar je kunt ook denken aan die collega-blogger die je alle ins-en-outs van het bloggen leert.

Het is niet alleen leuk om iemand in het zonnetje te zetten; maar ook nog eens goed voor de bekendheid van je blog. Als ik bijvoorbeeld kijk naar de reacties die ik op mijn bloglijsten krijg, dan is dat overweldigend. Bedank-berichtjes, retweets, er worden zelfs links naar het artikel gedeeld op populaire Facebook-pagina’s. Drie vliegen in één klap dus.

Dit levert deze dit je op:

  1. leuke content voor op je blog
  2. een gelukkig contact uit je netwerk
  3. door het delen leren meer mensen je site kennen

bloggen_tip_365dagen_netwerk_zonnetje