Blog tip 11: Favoriete bloggers – zet anderen in de spotlights

You may also like...

7 Responses

 1. michelle zegt:

  Nou ik was dat al van plan om elke week een blog uit te lichten die ik volg. Ik ga er deze woensdag mee beginnen.

 2. Laura zegt:

  Op mijn site vind je elke zondag de rubriek “Blogger in the picture” terug. Een rubriek waar een blogger zich mag voorstellen aan mijn lezers en iets over haar eigen blog mag vertellen. Ik krijg er erg veel leuke reacties en aanmeldingen op. 🙂

 3. Jenn zegt:

  Dat heb ik ook nog in de planning binnenkort, een spotlight voor mijn favorieten. Maar ik lees zoveel blogs, kiezen is zo lastig…

 4. Dit is een tip waar ik wel wat (na-)denkwerk in moet gaan stoppen. Ik lees veel blogs, maar niet alle blogs van één specifieke persoon. Als ik een blog tegenkom dat interessant is voor mijn fans/doelgroep, deel ik dat al via m’n FB-pagina.

  Ik vind het wel een heel leuk idee, dus ik ga vanaf nu een beetje ‘bewuster’ lezen. 🙂

 1. 12 januari 2015

  […] kwam er een leuke tip van Patricia voorbij. Natuurlijk heb ik de ‘spam je blog’ berichten al vaker voorbij zien komen. […]

 2. 23 januari 2015

  […] Het Spam je blog-artikel heeft tot nu toe ruim 60 reacties ontvangen. Daar zitten voor mij een hoop blogs tussen die ik nog niet ken. Wat mij betreft springen er een aantal blogs echt uit. Ik heb er vijf voor je uitgepikt. Dit is dus mijn uitvoering van de tip van vandaag. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *