Blog tip 10: Spam je blog

You may also like...

82 Responses

 1. Leuke actie!

  Op KidsErOpUit schrijf ik over vakanties en uitjes met kinderen in Nederland en Europa. Ik wil hiermee andere ouders inspireren om er op uit te gaan met de kinderen en daarbij eens verder te kijken dan de ballenbakken, speelparadijzen en animatieteams.

 2. Patricia,

  Wat een leuke tip weer! Ik ga hem voor je delen. Ik schrijf blogs voor ondernemers die een boek willen schrijven om zich te profileren als expert. http://jolandapikkaart.nl/index.php/blog/ En bloggen is natuurlijk ook een mooie manier om je kennis te delen.

 3. Peter zegt:

  Spammen heeft anders een negatieve betekenis, leuk dat je hier een manier geeft om het positief in te zetten. Op mijn blog staan professionele berichten. Ik ben het er mee eens dat je dit dan beter niet doet. Gezien ik tips geef om efficiënter om te gaan met tijd en productiever te zijn, levert een Spam je blog geen meerwaarde voor mijn doelpubliek. Jammer want het is een mooi concept. Ik ga zeker op zoek naar blogs waar ik iets van waarde kan zetten op de Spam je blog die daar loopt.

  Hartelijk dank voor weer een leuke tip.

 4. Kaboutertuin zegt:

  Wat een leuk idee! Ik heb een mamablog en blog over van alles wat ik in het dagelijks leven tegen kom of doe. Ik vind het heerlijk om te bloggen omdat schrijven altijd een soort ontspanning is. En ik vind het leuk om mensen te inspireren!

  ik schrijf over de kinderen, kinderkwaaltjes, diy, over onze suikervrije levensstijl, recepten, en nog veel meer! Neem gerust eens een kijkje.

 5. Manon zegt:

  Dit vind ik altijd zo leuk, heerlijk om nieuwe blogs te ontdekken!

  Zelf blog ik op HappilyHealthy vooral over gezond eten en bewegen. Sinds deze week heb ik ook een nieuwe categorie toegevoegd: Happiness. Wat kun je verwachten op mijn blog? Inspiratie om te bewegen, lekkere gezonde (vegetarische) recepten, eetdagboekjes, sportdagboekjes én natuurlijk berichten die met happiness te maken hebben. Momenteel staat daar pas 1 artikel over online, maar ik wil wat meer mooie, gelukmomenten delen op mijn blog. Natuurlijk helemaal binnen de sferen van een mooie, gezonde en fijne levensstijl. Ik vind het leuk als je eens een kijkje komt nemen! 🙂

 6. Kirsten zegt:

  Wat leuk dit! En dank je wel voor de tips voor het bloggen!
  Mijn blog is te vinden op http://healingbykirsten.nl/blogs/. Ben nog maar pas begonnen met bloggen, maar vind het heerlijk om te doen. Ik werk met energie en dat is een van de dingen die wel terugkomt in mijn blogs. Maar ook bewustzijn, rust, en wat mij bezig houdt schrijf ik over. Ik hoop mensen te inspireren. Met mijn bedrijf wil ik mensen raken, veranderingen teweeg brengen brengen in hun leven. Ik hoop met mijn blogs ook wat in beweging te zetten. 🙂

 7. Bouwe en ik gaan in Frankrijk een Chambres d’Hôtes met kleine camping starten. ‘Stilte & natuur’ is ons motto.
  Om de rust en stilte ook in het hoogseizoen te kunnen garanderen richten wij ons op mensen die zonder kinderen op vakantie gaan, en daarnaast hun eventuele huisdieren in Nederland achterlaten bij bijvoorbeeld een dierenpension of bij kennissen.
  Alleenstaanden, (echt)paren en andere rustzoekers, maar ook mensen die houden van natuur, cultuur, lekker eten en een goed glas wijn heten wij binnenkort van harte welkom.

  Voor de laatste nieuwtjes: https://www.facebook.com/BouweTessaEnFrance

  En wil je meer over ons weten kijk dan op onze weblog: http://www.bossa.nl

 8. Sylvia zegt:

  Leuk! Ik blog op htttp://sylviakuijsten.com 🙂 Een persoonlijke blog over het studentenleven, recensies, tags, blogtips en alle dingen die het leven mooier maken 🙂

 9. Soraya zegt:

  ik wil je gewoon ontzettend bedanken voor je tips. Soms wat open deuren maar het is ook goed om daar nog eens naar te kijken. Dus bedankt.

  Ik doe eigenlijk nooit mee aan ‘spam je blog’ omdat het vaak beauty/fashion bloggers zijn die allemaal bij elkaar langskomen. Maar hier wil ik er wel aan meedoen.

  Sorayavindt is mijn eigen blog waar ik inmiddels al bijna twee jaar op en af op blog, ik zoek nog mijn draai. Ik kan over van alles bloggen door de naar maar richt mij het liefst op wat ik leuk vind en dat zijn games, films en gadgets. Ook krijg ik er een kick van om groot wereldnieuws op de voet bij te houden, zo heb ik gisteren een stuk geschreven over Charlie Hebdo.

  Ik vind het altijd leuk om nieuwe mensen op mijn blog te kunnen verwelkomen en hoor altijd graag wat mijn lezers ergens van vinden.

 10. Jel Bouman zegt:

  Ik vind het ook leuk nieuwe mensen te verwelkomen op mijn persoonlijk blog met een linkje naar CasaKinetica waar je heerlijk verblijven kan. http://whatamyday.com/

 11. Celeste zegt:

  Wat ontzettend leuk! Ik blog nog niet erg lang dus nieuwe bloggers ontdekken kan ik altijd gebruiken! 😉 Op http://acupofmedicine.wordpress.com vind je interessante posts over dingen die ik meemaak als geneeskunde student. Ook schrijf ik af en toe interessante weetjes op het gebied van gezondheid, geneeskunde en medicijnen. Daarnaast vind je er ook een hele hoop leuke positieve posts over dingen die ik interessant en bijzonder vind. Neem gerust een kijkje!

 12. Nathalie zegt:

  Mijn blogje heet http://www.unicornsandfairytales.be Ik ben een Belgische mama , juf, creatieveling en ik blog daar voornamelijk over: over hoe ik het ervaar als mama zijn, de dingen die je meemaakt als juf en de dingend ie ik zelf maak… Ook zitten er persoonlijke verhalen bij. Leuk die bogtips. Tot hiertoe doe ik ze al allemaal, ik ben benieuwd wat er nog allemaal gaat komen 🙂

 13. Wat een leuke en goede tip Patricia. Ik lees jouw blog regelmatig en met veel belangstelling. Ik ben onlangs de Slimmer Werken Universiteit ( http://slimmerwerkenuniversiteit.nl/) gestart, waar ik ook regelmatig blogs voor schrijf. Het zijn voornamelijk tips waarmee je slimmer kunt werken, zodat je meer resultaat behaald en meer tijd hebt voor de dingen die jij leuk en belangrijk vind.

  Het schrijven kost mij nog wel wat moeite, daarin zit voornamelijk mijn eigen perfectionisme in de weg. Ik heb nu wel een handige tactiek die wellicht ook voor andere bloghouders helpt: ik merkte dat blog voor blog niet voor mij werkte. Daarom plan ik tegenwoordig een dagdeel in waar ik meerdere blogs achter elkaar schrijf, vervolgens een dagje laat liggen, nog eens na lees en waar nodig verbeter (schrijven is schrappen) en vervolgens een stuk vooruit inplant.

 14. Selma zegt:

  leuk dat we mogen spammen! mijn blog heet: http://www.shoeaholicandmore.com en gaat over fashion en meer..

  kus,
  selma

 15. Een spam je blog doe ik eens in de zoveel tijd! Erg fijn om nieuwe blogs te ontdekken!

  Ik ben Eilish, 20 jaar en student communicatie. Ik blog op http://www.artisticstateofmind.nl ! Een persoonlijke blog, met beauty, fashion en lifestyle. Mijn drijfveer? Ik vind het gewoon ontzettend leuk om te schrijven, om te fotograferen en hoop er ooit iets mee te kunnen bereiken. En natuurlijk sluit het goed aan bij mijn opleiding!

 16. Op bywen.wordpress.com deel ik mijn gedachtekronkels over hoe het is om als jonge ondernemer voor jezelf te beginnen. Ik gun anderen een kijkje in mijn persoonlijke leven door mijn dagelijkse bezigheden te delen. Zo schrijf ik onder andere over: lekker eten, sport en gezondheid, slimme DIY-projecten en reizen.

 17. Bianca zegt:

  Ik spam heel graag! Mijn blog heet http://mamabia.nl en ik schrijf daarop over alles wat me bezighoudt als actieve mama van twee meiden en een knul. Mijn onderwerpen zijn gevarieerd en ik plaats iedere dag een blogpost. Ik ben nog niet zolang bezig, dus ik maak graag van deze mogelijkheid gebruik om mijn blog te promoten! Dank je wel! x Bianca

 18. Anouk zegt:

  Absoluut een handige tip voor degene die het nog niet kennen. Leuk voor promotie, maar ook zeker om je leesvoer uit te kunnen breiden! Ik ben zelf ook altijd op zoek naar nieuw leesvoer, dus lees ook graag mee naar de andere links die hier zullen verschiijnen! Ik blog op http://www.mydeliciousjourney.com. Een blog over reizen en eten, maar wel met een zeer persoonlijk tintje !

 19. Dionne zegt:

  http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl

 20. Ik blog dagelijks over nagels. Zoals swatches, reviews, nailart tutorials.
  Met zo nu en dan een uitstapje naar Fashion en lifestyle.

  Ik blog omdat ik mijn passie wil delen met de rest van de wereld.

 21. op mijn blog http://www.myhappykitchen.nl post ik vier keer per week recepten, tips en reviews. Zo veel mogelijk zonder pakjes en zakjes maar mét boter, suiker en room.

 22. Leukleuk!
  Op http://www.travelaar.nl blog ik samen met mijn vriend, Erick, over reizen. Van onze reis van bijna zes maanden door het prachtige Azië tot stedentrips en vakanties in Europa. We delen onze ervaringen en tips en hopen anderen te stimuleren om meer van de wereld te ontdekken. Ook helpen we andere reizigers bij het plannen van hun reis. Op Travelaar vind je onder andere artikelen over Sri Lanka, Nepal, Thailand en Maleisië, maar ook over bijvoorbeeld Spanje, Litouwen en Estland.

 23. Amanda zegt:

  Ik blog sinds november 2012 en heb er nog steeds heel veel plezier in!
  Komen jullie een kijkje nemen? Laat gerust een reactie achter!

  kiddowz.net 🙂

 24. Denise zegt:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben samen met goede vriendin Melanie de eigenaresse van http://www.blogbydeslie.nl. We schrijven over van alles wat ons als 18 en 19 jarige bezig houdt. Van onze opleiding tot aan make-up en van Fashion tot tips om dingen beter aan te kunnen pakken. We zijn ook te volgen op instagram en twitter: @blogbydeslie en op bloglovin’ kan je ons vinden onder de naam Deslie. Zie ik je daar? 😀

 25. Debby zegt:

  Altijd leuk om weer nieuwe blogs te leren kennen! Ik blog over reizen, mindstyle en mijn creatieve uitspattingen. Veel leesplezier! http://www.bohemiandreams.nl

 26. Leonie zegt:

  Volgens mij volgt iedereen mij al die jou volgt en andersom, mais bon. De naam is Leonie, ik blog over creatieve uitlatingen, levenslessen, persoonlijke verhaaltjes (inclusief blunders) en communicatie. Daarnaast verschijnt er eens in de zoveel tijd een post online over mijn blogonderzoek en ga ik aankomend jaar in het buitenland studeren. Ik weet alleen nog niet waar… http://sleepinglion.nl

 27. Ik help vrouwelijke ondernemers hun bedrijf een gezicht te geven. Zowel online als offline door middel van grafisch ontwerp en webdesign.

  In mijn designtips lees je tips over grafisch ontwerp, afbeeldingen en social media.

 28. http://annagesgracefully.com/2015/01/10/uzuma-green-slow-juice/
  Leuk, ik ben vorig jaar met mijn blog gestart. Vond dat er te weinig 40+ ers met een blog zijn 🙂
  Ik plaats 3x per week een artikel over Beauty, Lifestyle of boekreviews.

 29. Monique zegt:

  Altijd leuk! Ik blog op http://www.moonoloog.nl over mijn ervaringen met het moederschap en geef andere moeders tips en inspiratie op het gebied van vrouw, kind en gezin. Dit alles met een persoonlijke touch. Ik maak trouwens ook video’s voor mijn eigen YouTube-kanaal. Ook die zie je op mijn blog voorbijkomen.

 30. Chantal zegt:

  Hai,

  Leuk dat je zelf een paar bloggers benaderd over dit artikel en natuurlijk deel ik mijn foodblog graag met jullie. Op http://www.miszbloggie.nl vind je dagelijks 2 artikels wat te maken heeft met food en zo nu en dan een stukje personal life.

  Liefs Chantal

 31. Lekker spammen!

  Mijn blog is een persoonlijke blog met wat fashion en beauty.
  http://www.ishootlovee.com

  Liefs, Susan

 32. Esther zegt:

  Hoi, wat leuk dat je een andere draai hebt gegeven aan Spam je Blog. Ik blog op http://www.esstur.nl sinds 2012 maar opgegeven moment was ik mijn ‘eigen-ik’ kwijt dus heb ik het een beetje aan de kant geschoven. En in 2014 weer volop begonnen met bloggen maar eind vorig jaar ben ik gehackt dus ben ik alles kwijt geraakt. Nu weer met een schone lei begonnen. Ik heb een persoonlijk moeder achtige blog. Ik schrijf over de avonturen die ik beleef met mijn zoontje van 9 maanden. Zoals de heisa van het maken van de jaarlijkse kerstkaart etc. En verder schrijf ik over alles wat er op mijn pad komt en wat er in mijn hoofd omgaat. Ik hang geen vast label aan wat voor blogger ik ben.

 33. Rosanne zegt:

  Leuk idee! Ik blog zelf over alles wat met Frankrijk te maken heeft. Van warme reisinspiratie tot koude, besneeuwde bergtoppen, Franse recepten of boeken en films die een link hebben met Frankrijk. http://www.bonjourfrankrijk.nl 🙂

 34. Anouk zegt:

  Mijn blog is een kruising tussen een professionele blog en een persoonlijke blog maar ik zal zelf niet zo snel een spam je blog schrijven. Wel schrijf ik af en toe over blogs die me inspireren en gebruik ik commentluv. Ik denk dat veel bloggers anders alleen een linkje achterlaten en ik wil graag een vaste groep ‘trouwe’ volgers in plaats van allemaal eendagsvliegen. Die eendagsvliegen krijg ik ook namelijk door mensen die alleen een recept zoeken.

 35. Nicky zegt:

  Dankjewel Patricia, voor deze mogelijkheid. Ik heb al wat leuke blogs voorbij zien komen. Ook ik deel graag de mijne: Ik blog over sfeer, energie & geomantie. Je krijgt tips en achtergronden over hoe je met energiewerk je business of praktijk positief kunt beïnvloeden. Kom eens kijken en laat vooral een reactie achter op http://happyholon.nl/blog/. Zie ik je daar?
  groet!
  Nicky Koopmans
  Happy Holon

 36. Suzanne zegt:

  Leuk! Ik heb een persoonlijk blog en ik schrijf over alles wat ik leuk vind. De onderwerpen variëren van mode, make-up en recepten tot woonaccessoires en persoonlijke dingen. Ik schrijf iedere dag een update en ik vind het leuk als je me volgt! http://www.volgsuzanne.nl

 37. Liliane zegt:

  Mijn blogkindje heet Your Daily Intake en is te vinden op http://yourdailyintake.com.
  Omdat ik er heilig in geloof dat je in elke dag wel iets moois kan vinden, hoe klein ook, schrijf ik hierover op mijn blog.
  Artikelen die je onder andere op mijn blog kunt vinden zijn DIY’s, fijne hebbedingetjes, gekke weetjes, persoonlijke artikelen, glutenvrije recepten, mijn interieur en blogtips met freebies!

 38. De beste moestuintips, de lekkerste recepten én scherpe columns?
  Check dan nu De Boon in de Tuin!

  Groetjes,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (1.900+ followers)
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

 39. mascha zegt:

  Ik ben echt dol op een spam je blog! hoewel ik al een tijdje blog en ik nog niet super groot.
  Maar dit komt voornamelijk omdat ik lange tijd niet de kans had om elke dag te bloggen.
  Nu wil ik dat wel gaan doen ( op twee blogs) en dat is lastig. Maar deze challenge is daar een mooie bijdrage aan.

  op https://leeslint.wordpress.com/ schrijf ik vooral over lezen, boeken en alles wat daarmee te maken heeft. Er staan een stel recensies op en je kan er tips vinden voor een goed boek.

 40. Nadia zegt:

  Hihi, dan kom ik vandaag mijn blog bij jou spammen!
  Mijn blog is http://www.xSunkissed.nl en ik blog daar nu ruim 5,5 jaar over de verschillende dingen die meiden interessant vinden. Zo review ik beauty producten in de budgetklasse, maar soms ook duurdere producten. Ook kun je fashion artikelen vinden zoals Outfit of the Day-posts en lifestyle artikelen. Op mijn blog vind je altijd mijn eigen mening en ervaring, ik vind het belangrijk dat ik achter alles sta wat op mijn blog verschijnt.

  Ik zou het leuk vinden als jullie eens een kijkje komen nemen en laat vooral een reactie achter! xoxo Nadia

 41. Leuk dat we onze blog mogen introduceren! Mijn blog is te vinden op http://orientalspiceandsomechocolate.com. Kort samengevat: Your not so typical Retro-meets-Present-meets Inspiration meal

 42. Vanessa zegt:

  Leuk dat we mogen spammen, daar maak ik graag gebruik van!

  Ik ben een Belgische blogger en schrijf sinds 2013 artikels op http://www.vanessablogt.be. Ik schrijf artikels over alles wat ik leuk vind, maar de categorieën die je het meest terug ziet zijn ‘beauty’ en ‘lifestyle’.

  Sinds vorige maand kreeg ik de diagnose CVS (Chronisch Vermoeidheidssyndroom) en ook daar zal ik af en toe een artikel over schrijven.

  Ik zou het super vinden mocht je een kijkje komen nemen op http://www.vanessablogt.be

  Tot binnenkort?!

 43. Lindy zegt:

  Wauw, interessante blog! Ik ga gelijk even snuffelen haha! Ik ga ook even mee spammen, hou je vast, komt ieeeee

  Mode, beauty, lifestyle blogger (alweer 1?) Ja alweer 1, maar wel 1 die 99% eigen foto’s en VIDEO’s gebruikt! Jup, ik ben ook een YouTuber. Nieuwsgierig? Gewoon even kijken dan en mocht je het leuk vinden, dan mag je me uiteraard volgen op social media. Liefs Lindy

  http://www.lifestyleandglamour.nl

 44. Tikva zegt:

  Lekker mee spammen. Gezin op Reis over reizen met kinderen. Ver weg en dichtbij met een voorkeur voor verassende bestemmingen. Veel tips hoe komt je baby van een jetlag af, ijsland met kinderen, ny, Griekenland, ,Franse alpen, cambodja en meer. Ook tips voor leuke weekendje in Duitsland en België.

 45. Linda zegt:

  Het is begonnen als hobby: het showen van mijn outfits! Mijn blog is mijn uitlaatklep voor alles wat met fashion te maken heeft en hier en daar een uitstapje naar lifestyle.

 46. Leuk! Ik ben Sandra en blog op http://misspaperfection.blogspot.com over de dingen die me inspireren en mijn creatieve bezigheden, spiced up met een flinke portie beauty & lifestyle. Neem vlug een kijkje want je kan tot vanavond nog meedoen aan een winactie.

 47. Hallo iedereen! Super idee datspammen hihi 🙂 Ik schrijf op mijn blog over beauty,fashion en lifestyle wanneer ik er tijd voor hebt. Binnenkort gaan er heel wat dingen veranderen aan mijn blog. Maar voor nu kunnen jullie me volgen op : http://www.simplyugulsum.blogspot.com. Jullie zijn allemaal welkom :)<3

 48. Fleur zegt:

  Persoonlijk vind ik het altijd wel leuk de ‘spam je blog’ artikelen. En dan niet perse omdat we zelf een linkje mogen achter laten maar meer om, net wat jij ook zegt, je nieuwe blogs kunt leren kennen!
  Deze keer doe ik gewoon eens een keertje mee;

  Ik blog over onderwerpen die mij bezig houden. Dit kan variëren van nagellak die ik heb gekochte en met jullie wil delen tot dingen die ik heb mee gemaakt of onderwerpen waar ik graag mijn mening over kwijt wil. Vooral dus lifestyle en persoonlijke onderwerpen die aanbod komen.
  Mjin blog; http://www.labellafleur.nl

 49. Jenn zegt:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik blog op mijn persoonlijke blog http://www.jennnsfigments.com over alles wat mij bezig houdt. Van afvallen en gezondheid tot onze konijnen, recepten en mijn nieuwe sport. Van alles een beetje, 100% mij! Ben je nieuw op mijn blog? Dan zou ik het ook erg leuk vinden als je je even voorstelt, daar heb ik een speciaal hoekje voor!

 50. Josine zegt:

  Wat een leuk initiatief!
  Ik ben een plus size blogger die schrijft over grote maten mode, maar ook beauty en lifestyle. Alles wat een volle vrouw interesseert.
  Onderscheidend? Jazeker! Jong, trendy en prijsbewust! Geen wijde tenten maar echte mode.
  http://thebiggerblog.com is in het Engels én Nederlands.

 51. Haha, dan kom ik ook eventjes bij jou terug spammen! Op mijn blog staat dagelijks een vers artikel; de ene keer een shoplog of een review en de andere keer een tutorial of een DIY. Daarnaast kan je er elke maandag een nieuwe video vinden op mijn Engelse of Nederlandse kanaal. Benieuwd? Kijk dan eventjes op mijn blog!

 52. Mirjam zegt:

  In oktober 2014 kreeg ik een nieuwe website met blog en sindsdien blog ik. http://persoonleuk.nl/blog Waarover…. mijn bedrijf PersoonLEUK ik maak onvergetelijke naamcadeaus. Dat doe ik door op textiel namen te borduren. Op mijn blog geef ik je een kijkje achter de schermen, over borduren, nieuwe producten, leuke namen en de betekenis van namen etc.

  Het leuke van er nu dagelijks mee bezig te zijn via jouw challenge is dat bloggen steeds leuker wordt! En mijn blog gaat meer structuur krijgen. Ik ben natuurlijk net begonnen maar ik krijg al wel veel ideeën om het steeds leuker te maken voor mijn lezers. Bedankt hiervoor!

 53. Maai zegt:

  Ik heb dit laatst inderdaad ook gedaan en krijg er nog steeds reacties op. Leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen vind ik. Toch spam ik mijn blog zelf bijna nooit ergens. Vind het stiekem toch een beetje raar. Maar ga het nu dus wel doen.
  Met mijn mama vanalles blog. Op het moment veel over zwangerschap maar dat gaat waarschijnlijk binnen nu en een paar dagen veranderen naar mama van kleuter, peuter en kers verse baby worden. En dan hoop ik ook mijn mama fit rubriekje weer op te pakken.
  Dank je voor de mogelijkheid, ik ga eens neuzen tussen voorgaande reacties. Leuk! Liefs

 54. Janou zegt:

  Wat een leuke actie en mooie lijst met blogs! Op http://www.foonfoto.nl vertel ik je alles over mijn passie iPhone fotografie. Tips & tricks, reviews van fotografie apps en veel meer.
  Neem jij ook vaak foto’s met je iPhone? Kom dan zeker een kijkje nemen. Have fun!

 55. Lieve Patricia,

  Bedankt dat (ik) we onze blog(s) hier mogen spammen. Dit vind ik altijd een erg leuke actie om te doen. Misschien moet ik er zelf ook eens eentje gaan doen.

  Lieve iedereen,

  Wat leuk dat jullie dit stukje even lezen. Ik ben Yvonne en ik blog nu bijna twee jaar over beauty en more. Zelf heb ik zes jaar als visagiste gewerkt, ik heb veel voor magazines gewerkt en met vele BN’ers. Dit heb ik met veel plezier gedaan, maar ik vond dit lastig te combineren met mijn drie kids. Ik werkte vooral rond om Amsterdam en dat vanuit Groningen. Nu blog ik dus over beauty, leuke tips, veel weetjes, super leuke interviews, en… Ik zou zeggen neem vooral een kijkje.

  http://www.schoonheidspromotie.nl

  Liefs,
  Yvonne

 56. Sinds juli 2014 ben ik met mijn blog begonnen. Ik blog over feel good food & een lush lifestyle met een vleugje duurzaamheid. En over MVO, ‘groene’ ondernemers en een klein beetje over mijzelf. Daarom kook ik veel, doe ik leuke dingen en heb ik een goed excuus om een leuk en lekker leven te leiden
  Keyword: FUN!
  Typisch Tabitha: ik probeer een glam-mama te zijn maar dat lukt me niet zo… 😉
  http://www.lushlife.nl

 57. sonja zegt:

  Ik blog op mijn persoonlijke blog http://mominluxembourg.wordpress.com over alles wat mij bezig houdt. Over koken, plannen, gezondheid en mijn hobbies. Leuke dingen die ik gemaakt heb, mooie wandelingen die ik gedaan heb. Van alles een beetje.

 58. mariëlle zegt:

  Wat leuk! Mijn naam is Mariëlle en ik blog op http://www.gekopmakeup.nl. Mijn artikelen gaan over beauty en fashion. Soms plaats ik ook shoplogs en tutorials. Elke dag komt er weer een nieuw artikel online. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje komt nemen, mocht je het leuk vinden dan kun je me volgen op allerlei social media, de buttons vind je rechts op mijn blog! Liefs Mariëlle

 59. Leuk, dit – ik heb al een paar leuke blogs gevonden!

  Ik blog zakelijk en zal dus geen ‘spamparty’ organiseren; er komt zo al genoeg spam binnen. 😉

  In mijn artikelen geef ik info over de ondernemersuitdagingen waar ZZP’ers (met een Eenmanszaak) tegenaan lopen en help ik met tips en uitleg – en mijn mening. 😉
  Je vindt m’n blogs hier: http://www.zzp-school.nl/category/alle-artikelen-en-blogs/

 60. Op mijn blog “Patricia neemt je mee” schrijf ik over vanalles wat ik tegenkom in mijn leven. Ik schrijf onder andere over het moederschap maar bespreek ook boeken, films en dergelijke. Neem gauw een kijkje in mijn leven!

 61. reis- & lifestyle blog Mrs. June op http://www.mrsjune.com. Om nog leuker te reizen, luxe voor een koopje en heel veel inspiratie.

 62. Frederique zegt:

  Mijn dochter en ik schrijven op http://www.srsck.com over uitjes, boeken, films, games, kleding en meer voor kinderen vanaf een jaar of 8-9. Zo nu en dan ook een persoonlijke post over mijn leven als alleenstaande werkende moeder van 3 superkids en persoonlijke posts van mijn dochter over haar leven als brugpieper 🙂

 63. Angeline zegt:

  Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken en je eigen blog onder de aandacht te brengen. Ik blog sinds april 2012 als werkzoekende moeder met een bijzonder gezin op https://angelinewagenaar.wordpress.com . Ik wil hierbij anderen een kijkje geven in het leven van een moeder met een kind met een heel zeldzaam syndroom. Welke invloed heeft dit op ons gezin, wat komen we tegen, hoe anders is dit jongetje. Maar het gaat niet alleen maar over mijn bijzondere zoon, ook mijn andere zoon komt aan bod en mijn eigen bezigheden.
  Kom gerust een kijkje nemen.

 64. Jessica zegt:

  Dank je voor de tip! Sinds deze challenge is mijn voornemen om elke vrijdag een blog te plaatsen op http://www.123organizing.nl Hier geef ik praktische tips aan drukbezette professionals voor een overzichtelijk leven. Op een manier die bij jou past. Zodat je tijd hebt voor de dingen die er ècht toe doen.

  Verder ben ik mama van drie jonge kindjes (waarvan de oudste een beelddenker). Neem gerust een kijkje. Dank je wel!

 65. Nicole zegt:

  Oke..ik heb het alvaker gezien..leuke tip. Mijn blog gaat over van NIETS–>IETS maken. DIY projecten, UPCYCLING. Het grootste project is onze opknapper, een jaren ’30 huis.

 66. Aukje zegt:

  Mijn blog http://aukje.me is een langdurig hobbyproject. Ik schrijf over alles wat me bezig houdt en dat zijn nogal uiteenlopende onderwerpen. Wat vaak terug komt zijn mijn kinderen, alhoewel mijn laatste berichten over boeken, films en het theater gaan. 🙂
  Omdat ik graag fotografeer, zul je ook regelmatig foto’s tegen komen.

 67. Madeleine zegt:

  Wat leuk dat we mogen spammen 🙂 Ik ben Madeleine, 25 jaar en Amsterdamse. Ik blog over van alles en nog wat.. van beauty tot allerlei gekke onderwerpen die in mij opkomen. Sinds een maandje doe ik ook aan YouTube, nooit gedacht dat ik zou doen. Ik vind het enorm leuk 🙂 Verder ben ik actief op Facebook, Instagram, Bloglovin en Twitter…. Ik blog omdat ik het leuk vind, het is iets van mezelf waarin ik mezelf helemaal kan geven. Verder kan ik mijn creativiteit er echt helemaal in kwijt!!!!! Dankjewel voor het spammen.

 68. Nicole zegt:

  Leuk! Ik blog op http://www.bijnaallesisfoto.nl over de dingen die me als fotograaf inspireren. Dit kunnen andere fotografen zijn maar ook dichters, schilders, photoshoppers en andere kunstprojecten. Zo af en toe plaats ik ook een DIY project. Geen tijd geen nood. Je kunt de artikelen binnenkort ook aanschaffen via de site.

 69. Lotte zegt:

  Toevallig heb ik gister ook een spam je blog geplaatst met een twist haha. Mijn blogkindje is Make-up Junkie. Hier blog ik voornamelijk over beauty maar ook over andere dingen die mij bezig houden. Ik ben in 2013 gestart omdat ik graag mijn passie voor make-up en beauty wilde delen met de wereld en sindsdien is de site een soort persoonlijk beautydagboek geworden.

  Liefs

 70. Sieds zegt:

  Leuk idee dit! 🙂 Ik heb al een paar jaar de site http://www.siedsmytravels.nl. Ik voelde echter al een hele tijd de behoefte om mijn reiservaringen nog meer te willen delen dan alleen met reisverslagen en mooie foto’s. Daarom ben ik in november vorig jaar begonnen met bloggen. Dit op mijn manier en vanuit mijn eigen persoonlijke beleving! Ik hoop hiermee andere mensen mee te laten genieten met wat ik zoal zie en beleef tijdens mijn reizen en wellicht te inspireren zelf ook te gaan reizen.

 71. Bianca zegt:

  Leuk om te mogen spammen. Ik blog op mijn persoonlijke blog http://www.biancamagielse.nl over het leven als een veertiger. Een onderwerp, invalshoek die ik miste tussen alle beschikbare blogs. Ondertussen ben ik ook al in contact gekomen met andere bloggende veertigers dus wat mij betreft is mijn blog nu al een succes 🙂

 72. wesp333 zegt:

  Zoals de meeste die hier een reactie plaatsen heb ik ook een klein blogje.
  Maar mijn klein blogje is anders dan de meeste andere blogs.
  De meeste blogs die je hier tegen komt ligt de nadruk op goede teksten,
  op mijn blog ligt dit iets anders.
  Mijn blog legt de nadruk op leuke linken waar je naartoe kan surfen.
  Ik gaf mijn blog de naam : wesp333
  En op de onderstaande tekst vind je waar mijn klein blogje voor staat.
  (de coolste funny websites van internet)
  http://blog.seniorennet.be/wesp333

 73. Heerlijke, eerlijke, pure en makkelijke recepten voor het hele gezin. Een aantal guilty pleasures. En andere zaken die ik leuk vind. Alles met liefde gemaakt en gedaan. Leuke winacties via facebook. Neem gerust een kijkje!

 74. Emeral zegt:

  Alles over make-upartiesten, how to’s, make-up, visagisten, models & celebs
  http://www.emeral-beautylife.nl/

 75. Francien zegt:

  Lief dat we mogen spammen!

  Mijn site is: http://www.homeinspiratie.nl
  Site met foto’s en ideeën over alles wat met wonen te maken heeft.

  X Francien

 76. Emeral Beautylife voor de modebewuste vrouw. Een ruim assortiment Kleding, dames-schoenen en cosmetica met passie voor mode en Make-up.

 77. Mirre zegt:

  Op http://www.mirreopreis.nl schrijf ik over actieve, avontuurlijke reizen en over uitjes in Nederland. Groetjes, Mirre

 1. 11 januari 2015

  […] Spam je blog-artikel heeft tot nu toe ruim 60 reacties ontvangen. Daar zitten voor mij een hoop blogs tussen die ik nog […]

 2. 11 januari 2015

  […] met jullie te delen. Blog tip 11: schrijf eens over je favoriete bloggers. Je kunt je dan door de Spam je blog laten […]

 3. 16 februari 2015

  […] Heb jij de best gelezen berichten van je blog al eens opgezocht? Of verdiep je je eigenlijk helemaal niet in de statistieken? Echt Google Analytics – wat wat mij betreft echt de beste tool is om deze gegevens te checken – is een bron van inspiratie. Als ik bijvoorbeeld kijk naar BlogQueen.nl dan zie ik dat de Blog5 ‘Ooit BN’er nu blogger’ de beste bezochte pagina is na de homepage. Dat betekent dus ook dat dit het best gelezen bericht is sinds de start van deze challenge. En natuurlijk de Spam je blog. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *