Mijn vijf favorieten uit de Spam je blog

You may also like...

12 Responses

 1. Wat super, super leuk dat je ons noemt! En wat een leuk stukje heb je over ons geschreven! Dank, dank, dank!! 😀

 2. Liliane zegt:

  Zoals Kirsten hierboven al zegt, wat een leuk stuk heb je geschreven over de blogs. En wat fijn dat je de tijd hebt genomen om je te verdiepen in alle deelnemers van je spam je blog artikel! Dat lees je echt door in je beschrijvingen 🙂
  Ik heb nog niet alle blogs gezien die hierboven genoemd worden dus die ga ik zo op mijn gemakje even bekijken.
  Bedankt!

 3. Nathalie zegt:

  Wat een leuke manier om een spam-je-blog-artikel terug te laten komen. Dit heb ik nog niemand zien doen. Origineel!

 4. Jel Bouman zegt:

  Ja mooie stukjes! Leuk hoor. Ik had mijn blog klaarstaan (ivm SaaieZondag), wachtte nog wel op de tip. Heb het het blog van Aukje aan toegevoegd. Heb dit blog van de week met betrokkenheid zitten lezen. Ik ga deze tip wat vaker doen (linken), want dat is gewoon leuk.

 5. Wow, tof dat ik in dit mooie rijtje mag staan!

 6. Celeste zegt:

  Erg leuk om je spam-je-blog artikel zo terug te laten komen! Laat zien dat je echt wat terug doet voor je lezeressen, een heel mooi gebaar!

 7. Gaby zegt:

  Hi Patricia,
  Wat een leuke tips! Ik ga ze snel bekijken!

  Succes verder.
  Groetjes Gaby

 8. Jel Bouman zegt:

  vandaag nog iets nieuws gedaan. Ik heb de 5 tips om van verkoudheid of griep af te komen gedeeld op wordpress.

 9. Aukje zegt:

  Wauw, zit helemaal trots te lezen. Dank je wel voor de mooie vermelding!

 10. Janou zegt:

  Jeetje Patricia, wat gaaf! Superleuk om te horen dat je enthousiast bent over m’n site, wat een mooi begin van de week!! :))) En idd een leuke manier om blogs in het zonnetje te zetten, ik heb meteen zin om de rest te bekijken! Dank voor de feature!!

 1. 18 januari 2015

  […] overzicht van blogs is vorige week zo goed gelezen, dat ik er een nieuwe rubriek van maak. Iedere zondagmiddag schotel […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *