Blogles voor groep vijf en zes ’t Startblok

You may also like...

6 Responses

 1. Wat leuk zeg! Vast ook super leuk om blogles te geven. Jammer dat ze dat in “mijn schooltijd” niet hadden 😉

 2. Frederique zegt:

  Oh wat leuk om te doen, kinderen zijn altijd zo lekker nieuwsgierig. En natuurlijk een super initiatief!

 3. Wat ontzettend leuk om kinderen zo al bekend te maken met het bloggen zeg! En geef nou toe, bloggen is toch veel leuker dan die stomme opstellen van “mijn leven over tien jaar”

 1. 24 maart 2015

  […] heb gister een bezoek gebracht aan basisschool ‘t Startblok om een blogles te geven aan groep 5 en 6. Al vanaf het moment dat ik het schoolplein op liep, schoten er allebei beelden in mijn hoofd […]

 2. 31 maart 2015

  […] mijn bureau kijk, zie ik bijvoorbeeld een potje punaises en paperclips staan. Als ik nog niet over mijn bezoek aan groep 5 en 6 had geschreven, zou een blik op dat doosje dus de aanleiding kunnen zijn. Ik heb het namelijk van […]

 3. 12 april 2015

  […] vermeld te worden, bijvoorbeeld bij Hendrie, Blogtrommel en bij de schattige Saloua bij wie ik in de klas was) . Zelf doe ik dat ook met de blog5. Maar wie kies je dan he? Natuurlijk kun je je netwerk in het […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *