Taboe bespreekbaar maken op je blog (blog tip 39)

You may also like...

8 Responses

 1. Leuke tip! En inderdaad, de vraag over wanneer er kinderen komen (of in ons geval wanneer de tweede komt en wie die dan mag gaan dragen) is heel herkenbaar. En ook heel irritant af en toe. Zoiets vind ik iets persoonlijks en als ik de behoefte voel om dat te delen, dan doe ik dat wel zelf, daar hoef ik niet naar gevraagd te worden.

 2. Debbie zegt:

  Ik ben begonnen over te schrijven dat het niet vanzelfsprekend is dat je op natuurlijke manier zwanger wordt. Omdat het bij mij ook niet lukte, toen bleek me kindje geboren te worden met een aantal beperkingen. Zoals het syndroom van down. En nu probeer ik het taboe te doorbreken over baby sterfte aangezien mijn kleintje is overleden. Vind dat er zeker open over gepraat moet kunnen worden. Mensen vinden het allemaal maar eng terwijl het bij het leven hoort.

 3. Jel Bouman zegt:

  als een expat heb ik heus nog wel eens mijn twijfels. heb ik er goed aangedaan? wat als we ouder worden of alleen komen te staan? vaak vragen mensen, denken jullie wel eens aan teruggaan? misschien ook eens over doorgaan ….. ! dieper op ingaan.

 4. Ik ben inmiddels 45 en heb nooit een kinderwens gehad. Tsja, en wat dan als je straks ouder bent is dan natuurlijk de vraag. Maar je hoort ook van genoeg ouders die hun kinderen helemaal nooit meer zien. Nee, mijn leven bevalt prima zo. Gelukkig is het voor ons wel een bewuste keus geweest.

  En terugkomend op je taboe-onderwerp. Bouwe en ik hebben ook zo’n onderwerp, dat is naturisme. Zo willen we over enkele maanden een B&B openen in Frankrijk en deze in de zomermaanden openstellen voor naturisten. We zijn hier zo open mogelijk in en geven ook veel antwoorden op onze site. We hebben het idee dat er genoeg te verhelderen en uit te leggen valt. 🙂 Maar, dit doen we graag!

 5. Leonie zegt:

  Vandaag je site ontdekt, en vind alle tips heel interessant!
  Ik zelf blog ook over een taboe, namelijk over het hebben van een psychische ziekte. Ik ben er gewoon heel open over. En merk steeds meer bloggers op die ook bloggen over hun psychische problemen, en dat vind ik dan ook weer inspirerend en interessant.

 1. 8 februari 2015

  […] plus size bloggers passen wat mij betreft echt in het ‘taboe’ thema van vandaag. Natuurlijk maakt je maat helemaal niet uit. Maar als we op de catwalk en in de media […]

 2. 15 april 2015

  […] opstellen… durf jij dat op je blog? Nee, je hoeft niet meteen het taboe bespreekbaar te maken, maar je kunt wel je eigen onzekerheden beschrijven. Dat wordt namelijk […]

 3. 29 april 2015

  […] naar dat bepaalde onderwerp kijkt. Hoe kun je die vooroordelen wegnemen? Moet er dan misschien een taboe worden doorbroken, zodat er eerlijk en open over gesproken kan worden? Hoe komen mensen op die […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *