Kwetsbaar opstellen wordt gewaardeerd

You may also like...

15 Responses

 1. Sabine zegt:

  Ik denk dat de openheid mensen juist ook wel aanspreekt. Ik heb bijvoorbeeld een tijdje geleden een stukje geschreven over mijn hooggevoeligheid en heb daar toch wel fijne reacties op gekregen. Ik ben ook erg van de taboes doorbreken en met name psychische taboes.
  http://www.sabsstyle.nl/personal/ben-jij-hooggevoelig/

 2. Cindy zegt:

  Ik ben ook van mening dat openheid en jezelf kwetsbaar opstellen mensen juist aanspreekt. Dit hoeft niet in iedere blog, maar als je nooit iets van jezelf laat zien dan leren je lezers je ook niet echt kennen. Volgens mij zit de kracht van een blog toch ook erin dat mensen zich met je verbinden en kunnen herkennen in stukjes die je schrijft. Een tijdje geleden schreef ik voor yourdailyshine een stukje over hoe moeilijk het soms is om blij te zijn met je lijf. http://yourdailyshine.nl/gelukkig-zijn-met-je-lijf/.

 3. Zoë-Amber zegt:

  Ik vind kwetsbaarheid er zeker bij horen in het bloggen.
  Juist de stukjes waarin je echt je blogger kunt terugzien spreken mij altijd het meeste aan. Weten wie de persoon is, en dat je misschien niet de enige bent met bepaalde kwetsbaarheden is juist erg toegankelijk!

 4. Saar zegt:

  Miss Lipgloss schreef onlangs hoe ze een burn-out kon voorkomen. Ik vind het desbetreffende blog niet meteen terug, maar ik vond het sterk voor een beauty-lifestyleblogger als zij om daar zo open over te zijn. Ik ben haar daardoor alleen maar meer gaan waarderen als mens. En dat werkt, ook op zakelijk vlak!

 5. Eline zegt:

  Ik heb vandaag geschreven over mijn gewicht en dat ik ondanks dat ik nog te zwaar ben dolblij ben met mijn gewicht, best openhartig en spannend om te delen vond ik!

 6. Karen zegt:

  Het kan ook wel echt een nadeel hebben. Ik heb jarenlang een digitale stalker gehad, omdat ik me kwetsbaar opstelde en hij me dacht te kennen. Sindsdien deel ik echt niet meer alles online.

 7. anouk zegt:

  Ik lees gaag stukken waar mensen open een eerlijk durven te zijn. Het spreekt me aan.. Niet alleen maar mooie dingen. Het leven is immers meer dan dat. Ik merk aan mezelf als iedereen blogt of facebookt ik zit op n terras of ik ben shoppen… Dan wil ik dat ook! En dat perspectief slaat natuurlijk nergens op… De een heeft t vandaag de ander morgen. Daarnaast is het ook fijn bevestiging te krijgen dat ieder huisje zn kruisje heeft ook al weet je dat wel. Ik schrijf regelmatig (oude blog al meer posts) over mijn moeder die op 47 jarige leeftijd overleed.

 8. Nicole zegt:

  de eerste keer dat ik over m’n depressie vertelde vond ik t doodeng maar nu deel ik er vaker iets over omdat mensen t waarderen en me steunen.. Kan geen link neerzetten ben hier via telefoon..

 9. Vivian zegt:

  Ik doe dit regelmatig met persoonlijke posts over hoe het nu eigenlijk écht met mij gaat en daar krijg ik altijd veel (positieve) reacties op. Het is iets wat ik enerzijds eng vind, maar wat ook altijd enorm goed voelt omdat het vaak heel erg oplucht.

 10. shery zegt:

  Prachtig stuk spontaan uit het hart!!!

 11. karin r. zegt:

  afstand raakt niet. zo simpel is het.

 12. John Linting zegt:

  Ik stelde me in m’n “rokjesdag” blog erg open.
  Daarmee was het de best belezen blog tot nu toe.

  Zelf krijg ik ook weer een brok in m’n keel als ik het terug lees.

 1. 27 april 2015

  […] schreef ik over je kwetsbaar opstellen; dat merk ik nu ook. Dank voor de lieve […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *