Nederlandse plus size bloggers; maat maakt niet uit

You may also like...

11 Responses

 1. Annette zegt:

  Thnx voor de tips, ik ga ze volgen!

 2. Iris zegt:

  Goede lijst en zeker leuke plus size bloggers. Nederland heeft er nog een paar (waaronder ikzelf: http://www.missiris.nl). Ook Grand Diva Magazine, The Bigger Blog (Josine), Mode Plus (Nefferth) en bijv. MooieGroteVrouwen zijn zeker de moeite waard!

 3. Al is het anders dan andere plussize blogsters, misschien verdien ik ook wel een klein plekje in dit rijtje. Waarin ik over volle vrouwe mode blog, het over trends heb, ook over interieur en de connectie tussen mode en wonen. Kom gewoon eens kijken.

 4. Jenn zegt:

  Mooie tips, ik ga eens kijken bij degenen die ik nog niet ken 🙂

 5. Josine zegt:

  Als newbee in de plus size blogger wereld meld ik me ook even: theBiggerBlog 🙂

 6. Wat een fijne lijst, ik ga ze allemaal bekijken. Ben heel erg geïnteresseerd in plussize blogging. Ik schrijf zelf op lenalustalles.nl over leven met overgewicht. Over afvallen, diëten, sporten, vriendinnen, humor, aankomen, gezondheid, kortom: het leven.

 7. Kijk ook eens op http://www.grotematenmagazine.nl/
  Dit is een nieuw online grote maten magazine met naast blogs ook lekkere recepten, fashion tips en alle adressen van de grote maten winkels.

 8. Nienke zegt:

  Bedankt voor je blog blogqueen. Dit is een mooie lijst. Topvintage houdt van volle, natuurlijke vrouwen. Wij fotoshoppen onze modellen niet en maken zelfs gebruik van plus size modellen. Wij zijn altijd op zoek naar ‘volle’ bloggers om leuke samenwerkingen aan te gaan!

 9. Hi Blogqueen,

  Fab and luxury Curves is ook een plus/curvy inspiration blog vanuit Nederlandse bodem waar je de laatste trends en persoonlijke fashion, beauty en lifestyle tips en tricks kunt vinden.
  http://www.fabandluxury.com

  Ps: mooie top 5! En ook tussen de reacties hierboven zit er volop inspiratie! Nice☺

 1. 11 april 2015

  […] reageert ook plus size blogger […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *