Mijlpaal delen: 100 blog tips

You may also like...

8 Responses

 1. Zoë-Amber zegt:

  Ik vind mijlpalen juist altijd heerlijk om te lezen!
  Zelf waag ik me er echter maar zelden aan – beetje vreemde beredenatie eigenlijk…

  Vieren die mijlpalen, zou ik zeggen!

 2. Nicole zegt:

  Mijn mijlpaal komt over 6 dagen online… Dan bestaat meisje-eigenwijsje een jaar 😉

 3. Daphne zegt:

  Superleuk toch mijlpalen. Ook gunnen is een belangrijk ook richting andere bloggers denk ik. Kennis delen daar worden wij allemaal slimmer en wijzer van en in deze markt kunnen wij daar denk ik in Nederland nog heel veel mee bereiken. Alleen is het iets wat niet zo in onze Nederlandse aard is, helaas. We zouden iets meer naar andere culturen kunnen kijken en met elkaar verder kunnen groeien.

 4. Joanita zegt:

  Ik ben zelf nog niet zo lang bezig met zakelijk blogen. Lees nu toch dat ik echt te bescheiden ben! Daadwerkelijk mag ik er trots op zijn wat ik bereik. Heb altijd het gevoel om daadwerkelijk te denken. ……wie zit daar nu op te wachten. Heb net weer een blog geschreven en dan op het eind even wijzen op een winactie ivm mijlpaal. Volgende keer dus echt trotser zijn. Stukje bewustwording weer!

 5. Dina zegt:

  Hihi “moet je dan iedere scheet benoemen” (er zijn mensen die dat wel doen ja). Handig artikel en leuk om te lezen. Mijlpalen zijn er juist om gedeeld te worden, share the happiness! 🙂

 6. Interessant artikel met goede tips erin, dank je 🙂 Mijlpalen lezen bij andere bloggers is echt leuk, je wordt er spontaan gelukkig van en als je zelf blogt besef je hoe belangrijk zulke mijlpalen zijn voor hen. Ik ben een beetje bescheiden en zet nu en dan een mijlpaal online, meestal een nieuwe categorie of nieuwe reeks die ik begin 🙂 En voor de moment is dat voor mijn blog voldoende 🙂 Liefs! x

 7. Vivian zegt:

  Oh, hier denk ik ook vaak over na! Als ik weer een bepaald aantal blogposts online heb staan vraag ik me altijd af ”moet ik hier iets mee doen?” en ook met jubilea twijfel ik altijd of ik er een post of bericht aan moet wijden. Maar je filosofie ”als je er trots op bent, moet je het doen” vind ik wel een hele goeie 🙂

 8. intauto dave zegt:

  ik weet niet of ik dit moet doen op een autoblog zoals instauto.nl … ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *