Blunders verzamelen; lezers lachen

You may also like...

3 Responses

 1. Zoë-Amber zegt:

  Mijn hele blog draait toch wel een beetje op (zelf)spot.

  Leedvermaak is altijd het beste vermaak, en ik deel graag anekdotes als ik weer eens een blunder bega (en dat is vaak). Hoort ook wel een beetje erbij als je blogt in de ‘persoonlijk’ niche, denk ik zo…

 2. Josephine zegt:

  Hoi Patricia, leuk stukje!

  Ik heb zelf de ervaring dat stukjes/columns waarin eigen blunders zijn verwerkt, het inderdaad goed doen bij de lezer. Je moet er dan inderdaad wel voor waken dat er een “backfire effect” op kan treden, in die zin dat mensen je altijd als een grappig, stuntelig type gaan zien en je niet meer helemaal serieus nemen, hetgeen (zoals je zelf al aangeeft) zeker niet aan te raden is in een zakelijke omgeving.
  Veel mensen houden hun eigen blunders nl. angstvallig verborgen voor anderen en juist zij (degenen die een latent minderwaardigheidscomplex hebben) vinden het geweldig om blunders van anderen te benadrukken, tricky dus …

 3. Vivian zegt:

  Ik blog persoonlijk en heb het dus regelmatig over dingen die me zijn overkomen: ik merk dat het ook voor mij alleen maar leuk is om daarover te schrijven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *