Anekdotes brengen leven in je teksten (blog tip 37)

You may also like...

7 Responses

 1. Fenke zegt:

  leuke tip, ga er eens over nadenken!! (De 1 na laatste zin van je stukje lijkt niet af..)

 2. Saar zegt:

  Ik gebruik anekdotes graag om een stuk met een uitleg te beginnen. Dat triggert wat meer als een saaie uitleg en is meteen wat peroonlijker, wat eigenlijk wel een beetje moet op een persoonlijk blog 😛

 3. Jel Bouman zegt:

  Ik had de tip van vandaag nog niet gelezen, gisteren en eergisteren overigens wel, na mijn strandwandeling gelijk gaan zitten schrijven. Het heeft iets weg van een anekdote. Ik zal er zeker iets mee gaan doen.

 1. 9 april 2015

  […] heeft volgens mij wel eens iets meegemaakt dat het vertellen waard is. Zoals ik ook al bij de anekdotes schreef; dit trekt je wel in het desbetreffende artikel en zal je lezers nog meer bij je blog […]

 2. 18 april 2015

  […] huwelijksaanzoek of juist flauw gevallen na uren wachten en dus toch het optreden gemist. Allemaal anekdotes die op zo’n dag als vandaag ook perfect op je blog […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *