Selecteer een pagina

Vijftig blog tips online vandaag; dat is wel een reden voor een feestje. Daarom maak je kans op een gratis analyse van je blog. Zie ik meteen of je mijn blog tips toepast. Heb jij wel een website, maar blog je (nog) niet dan is meedoen ook een aanrader. Je maakt dan kans op een analyse van de site en oordeel of bloggen al dan niet bij je bedrijf past.

Nu heb ik er voor gekozen om deze actie alleen via de Facebook-pagina van BlogQueen te laten verlopen. Reden? De meeste lezers van de tips bezoeken de site via Facebook. De vaste kern van bezoekers die dagelijks (soms al net iets na zessen in de ochtend) BlogQueen.nl bezoekt om de blog tips te lezen, vind ik dus daar. Dan is het wel zo fijn om die Facebookers ook kans te laten maken.

Heb jij alle blog tips gelezen?

Ik weet natuurlijk helemaal niet wie er achter die FB-bezoeken zitten. Ja, ik zou het wel kunnen analyseren tot locatie maar dat is mij te veel van het goede. Vandaar de vraag of je de foto op de BlogQueen-pagina wil liken. Of je laat een reactie achter op dat bericht. Delen mag natuurlijk ook, maar is geen must om kans te maken op de prijs.

Vijftig blog tips is natuurlijk nog niet het einde… Nee, we gaan nog 315 dagen door. Blijf je het volgen? Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief,  krijg je aanstaande maandag weer een overzicht van de blog tips op je mat.

Vijftig blog tips gedeeld op BlogQueen.nl dat is reden voor een feestje.