Selecteer een pagina

Vijftig Tinten Grijs is op dit moment helemaal hot. Ook in bloggersland. Omdat vandaag de vijftigste tip verschenen is, daarom een ludieke Spam je blog. Je mag hier de link naar je bericht over de film of het boek delen.

Geen Vijftig Tinten Grijs tip?

Vanochtend reageerde Fenke – één van de vaste lezers van BlogQueen – met de opmerking “Bij de 50ste tip had ik in deze periode van 50 tinten grijs wat anders verwacht, hihi.” Toen zei ik nog: “Met de seksblogs in de blog5 van vorige week vond ik het wel even genoeg.” Maar het idee bleef maar in mijn hoofd hangen…

Nu vond ik een Vijftig Tinten Grijs-tip echt te veel van het goede. Want wat moet je als restaurant nu over deze hype schrijven. Okay, Goedele Liekens heeft gezegd dat de pannenlikker ook als zweepje gebruikt kan worden, maar echt overkomen doet zo’n bericht niet op een zakelijk blog. Nee, ik hou best van een uitdaging, maar het moet ook leuk blijven. Maar het is natuurlijk wel leuk om te zien wat jullie nu met deze hype hebben gedaan.

Ga jij op je blog mee met de Vijftig Tinten-hype?

Ik heb in diverse groepen al zoveel blogposts over Vijftig Tinten Grijs gezien. In combinatie met mijn nieuwsgierigheid en de toch wel feestelijke dag heb ik daarom voor de Vijftig Tinten Grijs – Spam je blog gekozen. Zo ontdekken we weer een hoop nieuwe bloggers. En kun je ook zien hoe andere bloggers zo’n populair onderwerp verwerken.

Heb jij een bericht geschreven over de film, het boek of een aan Vijftig Tinten Grijs-Gerelateerd-onderwerp (waarbij je Vijftig Tinten Grijs ook echt noemt), deel dan hieronder de link. Ik ben echt ontzettend nieuwsgierig naar de reacties. Zouden er ook echte out-of-the-box berichten tussen zitten? Want die zijn natuurlijk wel heel inspirerend voor de andere bloggers.

Vijftig Tinten Grijs - Spam je blog