Discussies online als inspiratie gebruiken (blog tip 35)

You may also like...

4 Responses

 1. Saar zegt:

  Absoluut waar! Ik heb wel al eens facebookdiscussies gebruikt als inspiratie voor blogs. Dan quote ik vaak de reactie waar ik verder op in wil gaan. Ik vind het dan wel altijd moeilijk om naam en toenaam van de persoon in kwestie te gaan noemen. Misschien wil die helemaal niet ergens anders op het internet genoemd worden (profiel op Facebook afgesloten wijst vaak al in die richting).
  Met linken naar blogs van medebloggers heb ik minder problemen. Het staat ten slotte al openbaar. en je hoeft het ook niet altijd oneens te zijn met de blogger in kwestie. Je blog kan uiteindelijk ook een aanvulling zijn i.p.v. te reageren in de reacties schrijf je er dus een blog over.

 2. Helemaal met je eens! Ik reageer ook altijd gepast op blogs, artikelen en discussies, mits ik vind dat ik daarop kan reageren. Als discussies al compleet uit de hand lopen of dreigen te lopen, dan reageer ik al niet meer. Ook op mijn blog zal ik altijd op een gepaste manier reageren op reacties.

 1. 11 april 2015

  […] schreef ik natuurlijk ook al in tip 35 ‘discussies’. Alleen had ik het toen echt over het reageren op een discussie die onder een blogbericht […]

 2. 29 april 2015

  […] met een blog over de vooroordelen die je ter ore gekomen zijn, kun je ook de discussie uitlokken. Dit doe je door bijvoorbeeld om jouw vooroordelen te delen. Wat denk jij over een […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *