Selecteer een pagina

Wie jarig is trakteert; daarom maak je deze week kans op een gratis quickscan. In de loop van volgende week maak ik twee winnaars bekend. Deelnemen is heel eenvoudig; een inschrijving op één van mijn nieuwsbrieven is al voldoende.

Twee winnaars?
Inderdaad, ik zal in de loop van volgende week twee winnaars bekendmaken. Deze challenge wordt namelijk gevolgd door twee groepen: bloggers én ondernemers. In beide categorieën maakt dus één iemand kans.

Die quickscan: wat is dat?
Als ik een quickscan voor mijn klanten maak, dan neem ik hun website, social media en andere uitingen onder de loep. Ik zet al mijn bevindingen op een rijtje én geef aan hoe je meer lezers en/of klanten kunt bereiken met- vaak simpele – aanpassingen. Dit overzicht stuur ik vervolgens per mail naar de klant. Diezelfde werkwijze zal ik ook bij de winnaars van de actie hanteren.

Schrijf je in voor:

  • De nieuwsbrief van Patricia de Ryck – met updates over mijn werk, aankondigingen van workshops en presentaties, overzicht van behaalde resultaten en natuurlijk tips. Deze is met name interessant voor (regionale) ondernemers.
  • De nieuwsbrief van BlogQueen – met updates over 365 dagen bloggen, overzicht van de tips, links naar andere interessante berichten op de site en de mogelijkheid om mee te denken over de inhoud. Deze nieuwsbrief is geschikt voor (zakelijke) bloggers.

Win quick scan van je website of blog