Wie jarig is trakteert: maak kans op gratis quickscan

You may also like...

13 Responses

 1. Hallo Patricia,

  Van harte GeVEELiciteerd met je verjaardag. Wat een enorm leuke traktatie heb je voor je lezers in petto. Ik ben erg benieuwd wie hier heel erg blij van gaan worden.

  Fijne dag!

 2. Peter zegt:

  Hey patricia,

  Leuke actie! Ik heb zelf ook een winactie lopen op mijn blog. Alleen lijkt dat niet erg te vlotten. Ik begrijp niet goed waarom, maar de reacties blijven uit.

  Ik heb me ingeschreven, en bevestigd, voor je nieuwsbrief van Blogqueen, maar heb tot nu toe nog niets mogen ontvangen. Kan je dat een keer nakijken aub?

  Veel succes met de wedstrijd!

 3. Aukje zegt:

  Gefeliciteerd en leuke winactie!

 4. Luci Sanders zegt:

  Van harte gefeliciteerd! Geniet ervan

 5. lianne zegt:

  Proficiat…en in plaats van cadeautjes ontvangen..geef jij ze weg…Hoe leuk kan k e verjaardag zijn. Ik ben erg duimen aan het draaien. Zou zo graag feedback krijgen op mijn eerste of tweede geschreven blog. Fijne verjaardag!

 6. Marjolijn zegt:

  Ha Patricia,
  Allereerst van harte gefeliciteerd. Ik hoop dat je nog veel meer leuke reacties en felicitaties zult krijgen. Jouw challenge is een cadeau voor ons en daarvoor wil ik je heel graag bedanken.
  Ik zoek mijzelf nog een weg in het bloggen/ schrijven van nieuwsbrieven. Momenteel staan ze op mijn website onder nieuws, maar weet niet of en hoe mensen dit lezen.
  Ik zou het supertof vinden een quickscan te winnen, maar dat geldt natuurlijk voor iedereen die op jouw mooie aanbod reageert. Vriendelijke groet, Marjolijn

 7. Annemijn zegt:

  Wat een interessante site heeft u zeg! Geweldig. Ik ben hier via de facebookgroep ‘Bloggerscafé’ terecht gekomen. Ik zou heel graag een quickscan winnen voor mijn blog!

 8. Lesley zegt:

  leuk! Ik doe mee! Groetjes lesley

 9. Aniek zegt:

  Leuk, ik doe mee! En… gefeliciteerd!

 10. Jessica zegt:

  Wat een leuke actie! Ik ga mij snel inschrijven :D.

 1. 12 januari 2015

  […] Wat ik ga doen… dat ontdek je hier. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *