Selecteer een pagina

Natuurlijk vier je je verjaardag ook op je blog. Vandaag is het op BlogQueen.nl dan ook feest, want ik mag 31 kaarsjes uitblazen. Hoe je dat aanpakt? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Als je persoonlijk blogt, kun je bijvoorbeeld een overzicht maken met de leukste verjaardagsfoto’s van de afgelopen jaren. In dat geval zat ik samen met mijn oudere buurjongens en vriendinnetje rond de keukentafel te smullen van frietjes. Denk ik aan een knutselfoto, waarbij mijn creatieve tante alle aanwezigen een handje hielp. Of toen ik wat ouder was met een hele bende vriendinnen hangend voor de tv. Met de Flodder-film, die mijn moeder een beetje had gecensureerd. We waren tenslotte pas 12.

Maar je kunt ook een heel persoonlijk verhaal schrijven over hoe jij je verjaardag ervaart. Misschien is het voor jou helemaal niet zo’n feestelijke dag. En kies je er net als ik voor om je verjaardag pas op een andere dag echt te vieren. Ik doe dat, omdat mijn oma vorig jaar net voor mijn verjaardag is overleden. Mijn dertig-feest heb ik toen verschoven naar de zomer. Dat beviel zo goed dat ik dat dit jaar weer doe. En weet je dat ik daarmee ontzettend trendy ben? Lees dit blog van Marie Claire-redactrice Jonna maar eens. Kijk, weer een onderwerp waar je over kan schrijven: verjaardagstrends.

Een winactie doet het natuurlijk ook goed op zo’n dag. Ook ideaal voor de zakelijke blogger; op deze manier kun je je product op een heel ongedwongen manier onder de aandacht brengen. Ben jij actief als styliste of event-planner dan is zo’n dag natuurlijk ook perfect om je eigen werk te laten zien. Geef je zo’n zakelijk bericht toch een heel persoonlijk tintje.

Wat ik ga doen… dat ontdek je hier.

bloggen_tips_365dagen_verjaardag_vieren