Wensen voor je blog of bedrijf uitspreken

You may also like...

8 Responses

 1. Leuke tip! Hier kan ik wel wat mee voor mijn blog voor morgen!

 2. Daphne zegt:

  Mooie wensen en we zouden best elkaar iets meer kunnen helpen… Mijn wensen komen best wel overéén, maar het is best moeilijk om ze uit te spreken. Al verwoord jij het heel goed.

  • blogqueen zegt:

   Het blijft spannend om het zo op te schrijven hoor, maar als niemand het weet, kan ook niemand je helpen. Terwijl ik van mening ben dat zeker in het bloggerswereldje we elkaar nog vaker kunnen versterken.

 3. Dineke zegt:

  Super leuk dat je me genoemd hebt! Het werkt echt zo’n lijstje, al heb ik helaas nog niks kunnen afstrepen. Maar ach, het is maart en ik ben bijna jarig dus zeer binnenkort komt daar vast verandering in. En met lijstjes werken werkt sowieso erg handig vind ik!

 4. Kim zegt:

  Ik wil heel graag mensen samen brengen op mijn website met als doel dat we elkaar kunnen inspireren om duurzamer te gaan consumeren. Hoe ik dit het beste kan aanpakken? Wellicht heb jij tips?

 5. Nathalie zegt:

  Wat een leuk idee!
  Ook leuk om er eens goed over na te denken en er ook werkelijk een wensenlijstje van te maken!

  Bedankt voor de tip!

  Groetjes,
  Nathalie

 6. Ontzettend leuk dat je me genoemd hebt, ik heb deze blog dan ook met liefde op FB gedeeld. Naast mijn ideale klant roep ik al anderhalf jaar dat ik graag een ARTOFFICE wil, je weet wel.. een sfeervol kantoor waar je ook enige kunst in kwijt kan. En guess what???? Sinds maandag heb ik een sfeervolle bovenverdieping als kantoor gehuurd. Nu nog wat kunst toevoegen en ik heb mijn ARTOFFICE!!!
  Ik ben ervan overtuigd als je het maar vaak genoeg roept, dan komt er geheid iets op je pad. Mss niet wat je had verwacht, maar wel iets waar je wat mee kan.

  Groetjes,
  Sandra
  AdviesMies

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *