Blog tip 3: Goede voornemens

You may also like...

4 Responses

 1. Saskia Steur zegt:

  Gaaf onderwerp, mijn blog van aanstaande maandag gaat hierover, compleet met mijn persoonlijke verhaal als ondernemer – in vervolg op mijn blog van medio december, waarin mijn lezers hun blogdoelen voor 2015 hebben genoemd. Word vervolg dus 😉

 2. Peter zegt:

  Goed idee! Ik heb al een post gedaan over hoe je je voornemens kan halen in 2015. Het is inderdaad een goed idee zelf ook te laten weten wat mijn eigen voornemens zijn. Daar komt een artikel van, zeker weten!

 3. Miss Mags zegt:

  toevallig zojuist een artikel ingepland voor morgen over mijn goede voornemens voor 2015.

 1. 23 maart 2015

  […] kunt deze tip vergelijken met de goede voornemens van begin dit jaar. Toch maak ik zelf wel een onderscheid tussen voornemens en wensen (klik je op […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *