Selecteer een pagina

Het nieuwe jaar is traditioneel gezien ook het moment waarin veel mensen starten met hun goede voornemens. Misschien wil je net als ik afvallen, stoppen met roken en ga zo maar door met de clichés. Dit mag dan standaard zijn, toch lezen mensen hier heel graag over. Het is namelijk zo herkenbaar; hebben we tenslotte niet allemaal goede voornemens.

Ook voor een zakelijk blog is dit een interessant onderwerp, maar let daarbij natuurlijk wel op wat je beschrijft. Als je goede voornemen ‘kwaliteit bieden’ is, dan ga je je als lezer toch afvragen hoe het er nu eigenlijk voor staat. Dat geldt ook voor zo’n voornemen als ‘op tijd leveren’. Komen jullie nu dan je afspraken niet na? Natuurlijk mag je je wel kwetsbaar opstellen; dat werkt namelijk ook. Dat verhoogt toch je gunfactor – je durft jezelf te zijn – maar blijf daarbij dan echt dichtbij je zelf en doe geen afbreuk aan het mooie bedrijf dat je al hebt neergezet.

Ik heb er in ieder geval al de nodige blogberichten over voorbij zien komen. Van lijstjes met hoeveel bezoekers bloggers willen halen tot heel persoonlijke verhalen (ook van ondernemers). En je kunt natuurlijk ook vermelden dat je aan deze challenge meedoet. 365 dagen bloggen is natuurlijk een bijzonder goed voornemen.  Kortom een onderwerp waar je alle kant mee op kan. Succes!

bloggen_tips_365dagen_voornemens_goede_2015