Welke bloggers zitten in panel Nationale Eettest

You may also like...

16 Responses

 1. Aranka zegt:

  ik was er ook bij! Gezellige avond. Oh mijn blig is Aranka’s kookblog: ongezouten

 2. Leuke lijst. Thx! Ben al opgelucht dat ik een goede voldoende heb gehaald. Ik had nooit meer ene tip over eten durven geven, mwahahaha

 3. Anouk zegt:

  Had net stiekem toch nog even een tien gehaald haha. Maar in het echt had ik een zes. Had er een stukje over geschreven op mijn blog, en morgen kunnen mijn lezers uiteraard daar ook de uitzending terugkijken mochten ze dat leuk vinden 😉 Het was wel echt heel leuk om mee te doen!

 4. Carola zegt:

  Present, was een erg leuke avond om mee te maken. 🙂

 5. Jenn zegt:

  Leuk, ik zag al een paar bekende gezichten 🙂

 6. Wendy van Blij zonder suiker zat er ook bij 😉 Leuk om het lijstje te zien!

 7. Ik zie dat ik toch veel mensen ‘gemist’ heb, jammer maar we hadden geen badges of zo.
  Op mijn blog heb ik de opnameavond nog even herkauwt. 2 v mijn kids hadden net als ik een 6.5, auw. Zal ik het maar toeschrijven aan hun culinaire opvoeding?
  http://gewoonlekkergewoon.blogspot.nl/2015/01/national-eettest-2015.html

 8. Ben wel enorm nieuwsgierig naar de scores. Zijn die bekend?

 9. Weet iemand waar ik de antwoorden kan vinden behalve in de uitzending?

 1. 28 januari 2015

  […] BNN zendt vanavond de Nationale Eettest uit. Natuurlijk is er een groep BN’ers die het tegen elkaar opneemt, maar ook de foodbloggers zijn goed vertegenwoordigd. Zij strijden als publieksvak tegen de superfood-liefhebbers, snackgekken, truckers en gepassioneerde boeren. Welke bloggers er in het vak zitten, kon de persvoorlichter van BNN me in het kader van de privacy-wetgeving niet vertellen. Maar ik heb in de loop van de avond al de nodige namen voor je verzameld. Ik heb er een handig lijstje van gemaakt.  […]

 2. 29 januari 2015

  […] écht zo ver. We waren op televisie! Ik hoorde al van een paar mensen dat ze me gespot hebben en Blogqueen heeft een groot deel van de bloggers die meededen genoemd in haar blog. Ik ben heel blij dat ik […]

 3. 15 mei 2017

  […] écht zo ver. We waren op televisie! Ik hoorde al van een paar mensen dat ze me gespot hebben en Blogqueen heeft een groot deel van de bloggers die meededen genoemd in haar blog. Ik ben heel blij dat ik […]

 4. 23 mei 2017

  […] écht zo ver. We waren op televisie! Ik hoorde al van een paar mensen dat ze me gespot hebben en Blogqueen heeft een groot deel van de bloggers die meededen genoemd in haar blog. Ik ben heel blij dat ik […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *