Selecteer een pagina

Valentijnsdag te commercieel om over te bloggen? Wat vinden jullie? Vandaag is het natuurlijk de dag van de liefde. Heb jij al een ode geschreven om je geliefde te eren tijdens Valentijnsdag?

Al over Valentijnsdag geschreven?

Heb jij de afgelopen dagen of misschien zelfs weken al over Valentijn geschreven? Schrijf je over lifestyle-zaken dan heb je natuurlijk de mooiste cadeaus al beschreven. En ook als je een webwinkel hebt waar je geschenken voor Valentijnsdag verkoopt, neem ik aan dat je dat hebt gedaan. Bijvoorbeeld door iedere dag een product uit te lichten.

Niet gedaan? Onthouden voor volgend jaar en andere feestelijke dagen die je al lang van te voren weet, zoals Moederdag. Dat is ook zo’n commercieel gedoe. Als je met affiliate-links werkt (voor de starters: hier komt later nog een artikel over) is dat natuurlijk wel fijn. Zo verdien je wel aan deze dag.

Waar moet je het dan over hebben?

Valentijnsdag… Waar schrijf je dan over. Nou, waarom je het bijvoorbeeld zo’n commercieel gedoe vindt, mag je best eens benoemen. Of misschien die prachtige gebeurtenis op deze dag die je nooit zou vergeten? Denk aan een huwelijksaanzoek of een bijzonder cadeau.

En zakelijk? Werk je in een bloemisterij dan schrijf je over rozen. Waarom geven we die? Of anekdotes uit de winkel tijdens deze dag. Doe je iets met kleur dan kun je over de kleur van de liefde schrijven. Werk je in de lingerie dan doet een blog over mannen die de cupmaat van hun vrouw uit beelden ook wonderen voor je bezoekerscijfers. Als je zo’n bericht met de nodige humor schrijft, staat dat garant voor een hoop shares op social media.

bloggen_tip_365dagen_valentijnsdag_liefde_cadeau