Selecteer een pagina

TwijfelMoeder boek voor vrouwen die twijfelen over kinderwens! Naar verwachting verschijnt-ie in februari. Kun je ‘m bijvoorbeeld met de BoekenWeek aanschaffen, want hij past helemaal in dat straatje. Gaaf he, dat zoiets voortkomt uit je blog.

Lange tijd ben ik niet op BlogQueen-actief geweest. Niet gek. Ik was ontzettend druk met mijn bedrijf en alles wat bij mijn eerste blog TwijfelMoeder kwam kijken. En nu komt er dus een boek. Ik ben ontzettend druk met schrijven, waardoor mijn andere werkzaamheden op een lager pitje staan. Maar daarna: dan wordt het tijd voor een grote blog-reorganisatie. Als ik dan interessante blogs over bloggen tegenkom, zal ik ze ook zeker hier delen.

Maar terug over het boek. Die komt dus uit bij Uitgeverij HarperCollins Holland. Waar het over gaat:
“Iedereen lijkt ervan uit te gaan dat elke vrouw moeder wil worden. Maar wat als je daar zelf niet zo zeker van bent? Patricia de Ryck onderzoekt de twijfels die je als hedendaagse vrouw kan ervaren over de vraag of je kinderen wil. Ze beschrijft de druk van buitenaf en duikt dieper in alle aarzelingen over een kinderwens om zo vrouwen handvaten te geven om tot een eigen beslissing te komen. De twijfelmoeder is een vlotte, praktische en nuchtere gids, wars van enig vooroordeel, gebaseerd op de ervaringen van de auteur en talrijke interviews.”

Het schrijven van een boek is nooit mijn ambitie geweest, maar toen ik werd benaderd kon ik geen ‘nee’ zeggen. Wat een mooi vervolg is het op mijn blog. Juist met een boek genereer je een nog breder publiek voor je boodschap. En dat is het in het geval van TwijfelMoeder wel nodig. Ik wil namelijk dat we niet meer oordelen over of iemand wel of geen kinderen heeft.

Het TwijfelMoeder-boek komt er aan! Volg de voortgang via DE TWIJFELMOEDER nieuwsbrief. Twijfel(de) jij over je kinderwens: dan is er de besloten Facebook-groep Twijfel over Kinderwens.