Selecteer een pagina

Pauline-Weuring_blogger_boekPauline Weuring, van het populaire foodblog Uit Pauline’s keuken, heeft weer een boek geschreven. Nadat zij de bestseller ‘Het voedselzandloperkookboek‘ schreef is er nu ‘Uit Pauline’s keuken‘. Dit boek staat vol met de lekkerste recepten, maar ook met ultieme dinner party tips en fancy hotspots die je niet mag missen.

‘Live, Love, Eat!’ is het levensmotto van Pauline. Een dag niets lekkers op tafel is een dag niet geleefd. Dit boek boordevol fijne gerechten gaat je daarbij helpen. De recepten zijn gemakkelijk en in no time klaar. Want koken moet leuk zijn en vooral niet te ingewikkeld. Lazy sunday-ontbijtjes, gezonde salades en eenvoudige, maar lekkere maaltijden voor doordeweeks, om je vingers bij af te likken!

Vijf jaar geleden begon Pauline Weuring (1981) met het delen van haar recepten op www.uitpaulineskeuken.nl. Inmiddels bezoeken dagelijks tienduizenden mensen haar blog op zoek naar culinaire inspiratie.

Zoek je in het kader van de Boekenweek nog een leuk boek, dan is het boek van Pauline Weuring misschien wel iets voor jou.