Notitieboekje of app onmisbaar voor blogger

You may also like...

4 Responses

  1. Ik maak inderdaad vaak gewoon concept artikelen aan via mijn telefoon op wordpress. Ideaal. Dan heb ik ze meteen bij de hand als ik aan mijn blog ga werken.

  2. Peter zegt:

    Soms zit ik op een locatie waar ik zeer beperkte toegangen heb. Dan gebruik ik wel eens mail om mezelf op de hoogte te houden. Of ik stuur mezelf ene mail en geef die later een label als ‘ToDo’, of ik mail rechtstreeks naar mijn Evernote account.

  3. Linda zegt:

    De meeste ideeën komen bij mij op in de auto als ik naar het werk ga. Meestal schrijf ik ze dan op het werk op een kladblaadje op en stop ik deze in mijn tas. Inmiddels puilt mijn tas uit van de losse briefjes 😉 Echt ideaal vind ik dit ook niet. Van het weekend heb ik een nieuwe tas gekregen, alle briefjes eruit gegooid en ik heb net bij de Lidl een leuk notitieboekje gekocht die in mijn tas past. Kan ik onderweg al wat krabbelen als ik weer eens in de file sta! Nu nog kijken of het echt gaat werken.

  4. Mascha zegt:

    Ik ging toevaliig vandaag iets online zetten over to do lijstjes.. Haha. Handige tips 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *