Blog tip 9: Recensie – geef je mening

You may also like...

6 Responses

 1. Ik schrijf mijn reviews ook wel eens als een experience blog. Dit deed ik voor het eerst bij een proefsessie voor de nieuwste soep van Kromkommer en ook voor Natuur & Milieu, toen ik voor het eerst van mijn leven in een elektrische auto zat. Ik vind het leuk om er een beleving bij te geven, maar dan wel met een twist 🙂

 2. Nadia zegt:

  Ik vond Recensiekoning altijd een geweldige site, die recenseerde echt alles! Zelf ben ik altijd eerlijk, ik ben heus blij met een product, maar ik wil mijn waardigheid niet verliezen. Een minpunt zal ik noemen en beargumenteren, dan is het aan de lezer of dit een belangrijk punt is voor hem of haar.

 3. Geweldige filmpjes, dit – en een superreclame voor hun blenders. 🙂

  Ik heb wel ‘ns een indirecte recensie/review geschreven, over alle apps en tools die ik in ‘het dagelijkse bestaan als ZZP’er’ gebruik. En eigenlijk was dat alleen maar om een nieuwe plugin te testen. 😉
  (Dit is de link naar het betreffende artikel: http://www.zzp-school.nl/9-tools-voor-meer-productiviteit/)

  In de toekomst wil ik boekreviews gaan schrijven (met affiliatelink), maar heel bewust was ik daar nog niet mee bezig geweest.
  Met je tip over een eigen recensieformat kan ik zeker wel iets om mezelf te onderscheiden, dus dankjewel!!

 1. 24 april 2015

  […] een proefdier. We testen werkelijk alles om er een review over te schrijven. En zelfs als je geen recensie schrijft, maar puur een ervaringsverhaal deelt dan heb je het dus alweer over je bevindingen. Dit […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *