Blog tip 14: Interview – snel, doeltreffend en uniek

You may also like...

8 Responses

  1. ik interview vanaf begin dit jaar elke maandg een blogger, maakt niet uit uit welke categorie 😀

  2. Ik had al wel gehoord dat een misgelopen interview uiteindelijk maar via e-mail was afgehandeld, maar ik had er nooit aan gedacht om met opzet per e-mail te interviewen. Goeie tip!

  3. Ik ben er over aan het denken om interviews te plaatsen op mijn blog dus dit artikel komt goed uit.

  1. 23 februari 2015

    […] of misschien zelfs Chinees dan kun je er zelfs voor kiezen om deze bloggers te benaderen voor een mail-interviewtje. Blog je over gezondheid dan kun je bijvoorbeeld informeren naar hoe men over gezond leven in hun […]

  2. 18 maart 2015

    […] veel bloggers zijn op zoek naar interviewkandidaten. Het lijkt of de één na de ander de kansen van het interview ontdekt. Niet vreemd, zelf noemde ik dit ook al. Het is namelijk, snel, effectief en uniek. Als je hier asn […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *