Selecteer een pagina

356 of 365 dagen; hoeveel dagen telt een jaar nu… Ja, het jaar van BlogQueen leek op de afbeeldingen maar 356 dagen te duren. En terwijl ontzettend veel bloggers de afgelopen dagen de site en social media kanalen bezochten, zei niemand er iets over. De eerste foute afbeelding is iets voor achten op oudjaarsdag gelanceerd en ook gisteren waren er veel bezoekers op de site, maar niemand die iets zei. Tot vandaag…

De terugkerende afbeelding wordt nu natuurlijk aangepast. Daarnaast pas ik de afbeelding hier op de site nog even aan. Dit zal ik ook doen op onze Pinterest-pagina waar ik alle tips bundel.

Meteen een leerles: check alle berichten goed. Zo’n fout is natuurlijk zonde en kan voorkomen worden door nog eens rustig naar je bericht te kijken. Daarom is vooraf schrijven ook zo fijn. Dan heb je nog alle tijd voor plaatsing om het bericht rustig door te lezen op een moment dat je iets verder van de tekst staat. Als je een tekst net hebt geschreven dan is het namelijk heel lastig om fouten op te merken, omdat je nog helemaal in het verhaal zit en dus ‘weet’ wat er staat.

Voor het archief blijft-ie zo wel bewaard: