Zomertijd: hoe moet de klok ook alweer?

You may also like...

4 Responses

 1. Sopdet zegt:

  Mijn warhoofd was het al weer helemaal vergeten. In het weekend leef ik het liefst zonder wekker en Earth Hour heeft er voor gezorgd dat ik vroeg in bed lag. Zal dus maar eens gaan kijken welke klokken ik nog allemaal moet aanpassen. De iPad heeft zich alvast vanzelf aangepast…

 2. Jel Bouman zegt:

  Earth Hour en zomertijd heb ik samengevoegd (ook om niet achter te lopen …… (met dat uurtje)!!

 3. Mascha zegt:

  Ik onthoud het altijd zo: (in het) VOORjaar (gaat de klok) vooruit.
  Meest makkelijke ezelsbruggetje dat ik ooit hoorde. 🙂

 4. Diana zegt:

  Wat een vrolijk positief ezelsbruggetje dat het eerder zomer word.
  Ik gebruik net als Mascha VOOR-jaar dus vooruit.
  Maar als we het maar onthouden toch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *