Win: vrolijke en handige agenda 2015

You may also like...

35 Responses

 1. Britt zegt:

  De afspraak met mijn eerste klant als Reikimaster.

 2. Miranda zegt:

  Ik hoop dit jaar mijn allereerste rijles te kunnen hebben en zou die dus heel groot erin schrijven. Ik ben nu 29 en heb mijn rijbewijs door omstandigheden nog niet kunnen halen.

 3. Hilde zegt:

  Ik heb komende maandag al de allerbelangrijkste afspraak in mijn agenda staan eigenlijk 🙂
  Ik heb eindelijk een baan, na meer dan 5 jaren thuis, na ziek te zijn geweest en de zorg voor een bijzondere dochter. Maar nu, door een scheiding moet ik weer aan het werk en met veel plezier!
  Hoewel, het bloggen wil ik niet opgeven, dus ik hoop hier nog heel veel leuke afspraken met medebloggers in te kunnen schrijven én met leuke bedrijven!
  😉

 4. Fenke zegt:

  Nu nog vakantie, maandag vol aan de bak, agenda méér dan welkom!! Ze zijn echt super leuk. Die ligt dan het hele jaar naast de computer om de blog- en social kalender mee te op te volgen..

 5. Afspraak voor een workshop foodfotografie & styling!

 6. Fenke zegt:

  En de afspra(a)k(en) die ik hopelijk veelvuldig mag gaan noteren zijn die met onze kleinste wereldburgers. Om mooie foto’s te maken voor op de unieke geboortekaartjes..

 7. Marisca zegt:

  Mijn eerste afspraak met een PR bureau omdat mijn blog zo lekker gaat

 8. Leonie zegt:

  Dat weet ik meteen: het moment dat ik in het vliegtuig stap naar Australië om daar 4-6 maanden te mogen studeren. En in februari hoor ik of ik mag, aaah.

 9. Gerarda zegt:

  Betere planning te kunnen maken privé en zakelijk door even het digitale tijdperk weer te laten liggen

 10. Mira zegt:

  Alleen al omdat de VWagenda zo goed bij mijn toilettas past, wil ik wel zo’n agenda. Kunnen ze beiden mee op mijn reizen die ik ivm met mijn werk maak en zie ik in het buitenland ook precies wat voor belangrijke dingen ik in Nederland weer heb als ik vrij ben met mijn man en kids.

 11. de afspraak bij de notaris – in 2015 wil ik Ds. Talmalaan 5 te Andel verkopen.

 12. Op 25 tm 27 september mijn eerste yoga ayuverdische weekend ingepland. Hotel geregeld en 15 mensen hebben ingeschreven.

 13. Karen Mee zegt:

  Mijn diplomauitreiking! Oh, wat zou ik die graag in mijn agenda kunnen gaan zetten dit jaar nog! Maar eerst nog even heeeeel hard werken.

 14. Lineke zegt:

  De afspraak voor een lezing naar aanleiding van mijn uitgekomen boek.( Beiden een grote droom)

 15. Joyce zegt:

  Ik hoop mijn borstreconstructie dit jaar te plannen. Er wordt namelijk 1 borst weggehaald ivm met kanker. Daarna loop ik minimaal een halfjaar rond met maar 1 borst. Dus ik hoop dit jaar nog de reconstructie te plannen.

 16. Marion Reefs zegt:

  de eerste afspraak met iemand die mij het vertrouwen geeft om in een moeilijke tijd een steun te zijn!

 17. Aukje zegt:

  Op 31 december wil ik vol trots in mijn agenda vermelden dat ik een heel jaar bloggen vol heb gemaakt. 🙂

 18. Jel Bouman zegt:

  Ook al weet ik niet hoe ik dat voor mekaar krijg, hoe ik dat technisch allemaal aan knoppen en widgets erin moet zien te krijgen, ik zou in deze vrolijke agenda mijn 100e volger willen zetten. Ja dat lijkt me wel wat. Wie weet schrijf ik daarvoor ook een actie uit. Uiteraard komt dan deze actie er ook zeker in te staan.

 19. marjolein zegt:

  Ik hoop dat ik in januari een weekendje Rotterdam kan inschrijven met mijn vriend. In februari staat mijn vertrek gepland naar Toledo. Op 2 maart staat alvast mijn eerste stagedag genoteerd. In april en mei hoop ik bezoekjes te kunnen plannen van familie en vrienden. 15 juni is mijn terugkeer van Toledo en mijn eindwerkverdediging. In juli vertrek ik naar Thailand. Augustus staat in het teken van mijn verjaardag. In september hoop ik op een sollicitatiegesprek of een eerste schooldag in mijn droomrichting. In oktober hoop ik af te studeren. November is nog leeg! En op 18december hoop ik 7jarig samenzijn te kunnen noteren..
  Ik heb dus echt een agenda nodig!
  Happy 2015

 20. Lisette zegt:

  Ik hoop dit jaar ‘mijn eerste werkdag’ in deze agenda te schrijven. Op zoek naar mijn droombaan en sollicitatiegesprek 🙂

 21. Miss Mags zegt:

  De eerste afspraak van onze tweeling bij het consultatie bureau 😉 ALs het goed is word de tweeling begin maart geboren ( dan 37 weken zwanger ). Kan niet wachten.

 22. Erica zegt:

  Het eerste lesmoment van de opleiding tot natuurlijk licht fotograaf

 23. Ik hoop dat een recruiter mij uitnodigt voor een tweede afspraak omdat ik tijdens de eerste afspraak indruk heb gemaakt.
  We zetten dan alleen nog maar de puntjes op de i.
  Selaint detail is dat ik dan wel moet verhuizen, iets westelijker.
  Aarzelend zegt hij/ zij dat.
  Ze hebben eerst wel een 2 kamer woning te huur. Niet groot, eenvoudig ….
  Het is stil maar van binnen in mij adhd’t alles. Joepie !
  Ik kom niet zonder baan en kan mezelf ontplooien !!!
  2015 Wordt mijn jaar !

 24. Anita H. zegt:

  Het sollicitatiegesprek dat leidt tot een nieuwe baan, na ruim 2 jaar werkloosheid.

 25. Manon zegt:

  Oeh wat leuk, hier zou ik graag kans op maken! De afspraak die ik dit jaar in mijn agenda hoop te zetten is die van mijn diplomauitreiking! 😀 Morgen moet ik mijn scriptie inleveren en daarna moet ik nog 1 tentamen maken, die ik hopelijk ga halen 🙂

 26. Astrid V zegt:

  Er zijn zó veel afspraken die ik graag zou willen maken dit jaar! De bruiloft van mijn zus, het ontvangen van de sleutels voor mijn nieuwe woning en natuurlijk heel veel leuke onverwachte dingetjes!

  Liefs,

  Astrid

 27. Ik doe graag mee met deze winactie. Een mooie agenda kan nooit misstaan!!!

  Wat ik in mijn agenda hoop te schrijven? Data waarop we naar het ziekenhuis mogen voor een mogelijk tweede kindje 😀

 28. Barbara zegt:

  WAHHHHH! Wat een heerlijke win actie! :d

  Welke afspraak hoop jij dit jaar in deze agenda te mogen schrijven?
  Ik hoop een afspraak met de koningin erin te mogen schrijven… Nee grapje dat is onmogelijk!
  Ik hoop dat ik mijn 100e blogpost datum erin mag schrijven! Dat lijkt me echt een mijlpaal.
  Dan ga ik aftellen haha!

  Heel veel succes met bloggen!!

  xXXX Bar

 29. Tess zegt:

  Ik hoop er de lancering van mijn eigen zaak te kunnen inschrijven! Ben er momenteel druk mee bezig, en ik 2015 wil ik dan ook officieel starten. Super spannend! xx

 30. famizo zegt:

  Ik hoop er de eerste afspraak in te schrijven voor de winkel. Wij hebben een idee in ons hoofd van een winkel die nog niet bestaat. Alleen we moeten nog heel wat uitwerken en staan echt aan het begin van die uitdaging. Ik hoop wel dat ik dan in 2015 de allereerste afspraak in verband met de winkel kan opschrijven. Want het i doodeng omdat ik helemaal nooit aan ondernemen heb gedacht maar superspannend!!!

 31. Nicole zegt:

  Alle etappes van het Maaspad. Een herrinnering op het einde van het jaar om een nieuwe agenda te kopen. En natuurlijk een reminder om jou heel veel succes te wensen met de vierdaagse, maar ook alle vergaderingen van de onderneemsterren! Goh ik heb er zin in!

 32. blogqueen zegt:

  En de winnaars zijn…

 33. Sylvia zegt:

  Ik hoop de afstudeerdatum van mijn master te mogen noteren! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *