Selecteer een pagina

Walibi Holland werkt samen met vloggers. Het attractiepark opent op vrijdag 3 april haar deuren voor Nederlands grootste YouTubers en hun fans. Twee YouTubers verzorgen de kick-off van het seizoen tijdens de spectaculaire finale van de #hardgaan-challenge. Via hun social media kanalen posten zij naar aanloop van de pre-opening regelmatig een bericht waarin ze laten zien hoe #hard ze gaan. In het attractiepark vindt op vrijdag 3 april de ontknoping van de challenge plaats: wie gaat het hardst! De #hardgaan-challenge is tevens de kick-off van de samenwerking met multi-channel netwerk Divimove.

#hardgaan-challenge
Twee bekende Nederlandse Youtubers posten een week voor het event regelmatig #hardgaan-post. Hierin laten ze elke keer zien hoe #hard ze gaan. Hierin overtreffen ze elkaar elke dag: elke keer gaan zij weer een beetje #harder. Tijdens de pre-opening vindt de spectaculaire finale van de #hardgaan-challenge plaats en wordt de winnaar bekend.

walibi-holland_vloggers_hardgaan

Pre-opening
Tijdens de pre-opening op vrijdag 3 april wordt het nieuwe seizoen van Walibi Holland officieel geopend. Vanaf 13:00 uur vindt de kick-off van het seizoen plaats met een de finale van de #hardgaan-challenge en een optreden van Ronnie Flex en YouTuber Monica Geuze. Diverse andere bekende Nederlandse YouTubers, zoals Smoare, het GamePortaal en JobVlogt zijn ook aanwezig, samen met hun grootste fans. Die kunnen vanaf vandaag tickets winnen voor de pre-opening via de social media kanalen van de YouTubers. Daarnaast zijn alle abonnementhouders van Walibi traditiegetrouw uitgenodigd voor de pre-opening om als allereersten hard te gaan in de rides.

Social Influencers
Walibi Holland gaat dit hele seizoen samenwerken met Divimove en verschillende social influencers. De aftrap wordt vandaag gedaan door het YouTube-kanaal Smoare; samen met professionele freerunners hebben zij een buitengewoon spectaculaire video gemaakt in Walibi.

Deze video moet je echt even bekijken. Hij is zo gaaf! Maar bij het laatste shot krijg ik toch de kriebels hoor… Wat eng!