Selecteer een pagina

Ken je dat gevoel van opwinding dat door je lijf ging als je als kind voor het vuurwerk mocht opblijven nog? Die kriebel voel ik nu ook in mijn buik. Ik kijk namelijk al een hele tijd uit naar de start van deze challenge. Maar aan de andere kant vind ik het ook spannend. Zelfs een beetje eng. Wat gaat het worden…

Ik ga in ieder geval met veel plezier iedere dag een tip delen, waarmee ik het dagelijks bloggen ook voor jou haalbaar maak. Alle tips kun je vertalen naar jouw blog. Het is niet de bedoeling dat we allemaal ‘copycats’ worden die een fantasieloos bericht plaatsen na het lezen van mijn tip. Nee, dan werkt dagelijks bloggen juist averechts. Maak er echt jouw bericht van. Een tekst, foto, filmpje of andere creatieve uiting die echt bij jouw blog (en bedrijf) past.

Lukt alle dagen bloggen niet of vind je dat niet bij je site passen? Geen probleem, bepaal dan zelf de frequentie waarmee je berichten gaat plaatsen. Dagelijks, drie keer per week, één keer per week of zelfs om de week; het mag allemaal. Wat dat betreft ben ik geen strenge juf. Gebruik dan mijn dagelijkse tips ter inspiratie; pik er uit wat echt je ding is.

Waarom dagelijks bloggen wel aan te raden is, leg ik je één dezer dagen nog uit. Voor nu wens ik je vooral een prachtig 2015 met veel boogplezier toe!

bloggen_happy_new_year_2015