Selecteer een pagina

Ultimate Bundles affiliate is een interessante partij voor Nederlandse en Vlaamse bloggers. De percentages lopen namelijk op tot 40% (en zelfs 70% voor als je ook een bijdrage aan het pakket levert). En als een bundel dan voor omgerekend 87,15 euro wordt verkocht, dan hou je daar toch een heel lekker bedrag aan over.

Dat verklaart meteen waarom veel bloggers een paar weken geleden zo druk aan het bloggen waren over de Genius Blogger’s Toolkit. Ik heb ‘m destijds ook aangeschaft en betaalde 87,15, waarvoor ik ontzettend veel e-books, cursussen en andere extra’s kreeg. Ik heb al één e-book gelezen en heb een nieuw thema aangeschaft. Er zat namelijk ook een kortingscode bij voor zo’n wp-theme-page-site. En waarschijnlijk blijven er een heleboel dingen ongelezen en er zullen ook vast cursussen bij zijn waar ik (nog) niets aan heb, maar dan nog is een maar een schijntje wat je betaald hebt. Alle bundels worden een aantal dagen aangeboden voor 90-97% van de originele prijs. Een koopje dus!

Doordat iedereen zo enthousiast affiliate linkjes aan het delen was van Ultimate Bundles werd mijn nieuwsgierigheid gewekt. Dat moest om méér dan een euro provisie gaan. Dat kon niet anders. En inderdaad. Als je er verder in duikt, dan zie je dat het ook voor Nederlandse en Vlaamse bloggers heel lucratief kan zijn. We kunnen tenslotte tegenwoordig toch allemaal goed Engels. Dat in combinatie met de (Nederlandse) liefde voor koopjes is volgens mij een gouden combinatie.

40% provisie bij Ultimate Bundles

Per verkochte bundel via jouw affiliate link krijg je 40%. Je hebt bundels die 30 Amerikaase dollar kosten, maar er zijn ook bundels – net als de Genius Blogger’s Toolkit – die hoger liggen qua prijs. Wordt iemand via jouw link affiliate partner, dan ontvang je tevens nog eens 10% van hun verkochte bundels in het eerste jaar als affiliate. Stel dat je nu zelf een geniale digitale cursus hebt of template die je wil aanbieden, dan kun je dat ook aangeven. De zogename contributors krijgen maar liefst 70% van de sales via hun kanaal. En het is natuurlijk ontzettend goed voor je zichtbaarheid wereldwijd. Zeker interessant voor de Nederlandse en Vlaamse bloggers die ook een Engelstalige site of socials hebben.

Ultimate Bundles Affiliate Gratis

Wat het ook nog eens extra interessant maakt om extra je best te doen om via deze affiliates te verkopen is het feit dat je per verkochte sale ook spaart om de bundel zelf te kunnen krijgen. Zijn er vijf exemplaren verkocht via jouw link dan heb je ‘m voor niks. Wil je ‘m vooraf al ontvangen, zodat je een review kunt schrijven en daarin de affiliate link verwerken? Dan koop je ‘m met 40% korting. Heb je er vervolgens vijf verkocht, dan kun je dat bedrag terug claimen.

Deze bundels worden verkocht:

  • Op dit moment is de Herbs & Essential Oils Super Bundle 2018 in de aanbieding. En ook de 2017 Handmate With Love Super Bundle is nog verkrijgbaar.
  • 5-6 november: Ultimate Homemaking Bundle Flash Sale – met allerlei handige ebooks en cursussen, die jouw huishouden makkelijker maken.
  • 13-14 november: Handmate With Love Super Bundle Flash Sale– dé bundel voor de creatievelingen, met ontzettend veel patronen en DIY-tips.
  • 27-28 december: Ultimate Healthy Living Bundle & Herbs & Essential Oils Super Bundle Flash Sale – zo ga je gezond het nieuwe jaar in (zeker voor de mamabloggers, foodbloggers en fitgirls een aanrader).
  • 2-7 januari: Ultimate Healthy Meal Planning Bundle (met alle goede voornemens moet dit voor de mamabloggers, foodbloggers en fitgirls ook een interessante zijn).

    En dan komen er verder in het nieuwe jaar nog bundels over doelen stellen en productiviteit, de Genius Blogger’s Toolkit Flash Sale (aanrader!) en eentje over persoonlijke financiën. Kortom hier zitten bundels bij waar de meeste bloggers wel mee uit de voeten kunnen.