Stilte: indrukwekkend en inspirerend

You may also like...

3 Responses

  1. Inspirerende tekst. Stilte kan inderdaad inspirerend zijn, wat ik heb gemerkt sinds ik blog. Je kan je gedachten de vrije loop laten gaan zonder dat iemand je lastigvalt. Ik heb niet echt een moment dat me bijgebleven is, elk moment van stilte geeft me een prettig gevoel. Zoals nu: ik zit alleen thuis aan tafel met mijn laptop en kan nu ongestoord blogs lezen en enkele artikelen schrijven 🙂 Liefs! x

  2. Vivian zegt:

    Mooi geschreven! Niet zo snel iets waar je aan denkt in het kader van bloggen, maar het is wel iets om bij stil (woordspeling haha) te staan.

  3. Jel Bouman zegt:

    De stilte horen! Niets heerlijker dan dat. Een vogel, een krekel, een bij, een gekko. Allemaal geluidjes die boven de stilte uitkomen. Ik kan niet zonder de stilte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *