Secretaressedag; gruwel of geschenk?

You may also like...

3 Responses

  1. Gert-jan zegt:

    wat mij verbaast is dat de dames in mijn bedrijf het hele jaar binnendienst medewerkerster of iets dergelijks zijn en dat ze zich alleen vandaag secretaresse voelen…. Oplossing vandaag krijgen alle dames in het bedrijf een mooie bos bloemen zonder uitzondering.

  2. Cassandra zegt:

    Ik ben een secretaresse en studeer nu nog voor managementassistent. Ik vind secretaressedag eigenlijk wel leuk, je hoeft he secretaresse alleen niet perse in het zonnetje te zetten met een bos bloemen. Vorig jaar kreeg ik een super leuk tinnen bakje vol met allemaal chocolade van een ambachtelijke chocolaterie, daar maak je ons vrouwen echt wel blij mee haha!

  3. Barbara zegt:

    Toen ik als management assistente werkte kregen bij ons ook alle secretaresse en assistentes jaarlijks een bloemetje. Het voelde meer aan als een verplichting. Ik vond de persoonlijke waardering van mijn leidinggevende de rest van het jaar door veel waardevoller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *