Hootsuite bericht ook in Facebook-groep inplannen

You may also like...

7 Responses

 1. Ik gebruik hootsuite eigenlijk niet zo heel veel. Heel af en toe is het wel handig, ik probeer vaak toch mijn dagelijkse updates op inderdaad mijn Facebook pagina en mijn Twitter account klaar te zetten. Maar dat is ook alles wat ik doe, waarbij ik Hootsuite dan ook alleen voor Twitter gebruik.

 2. Fleur zegt:

  Wat een fijn artikel!
  Ik gebruik Hootsuite al een aantal maanden alleen voor twitter maar ga zeker even verder kijken na dit artikel:)!

 3. Ik gebruik HS voornamelijk voor het inplannen van retweets en berichten waar ik een afbeelding bij wil. Mijn kale tweets plan ik in met Twuffer.

  Mijn FB-updates plan ik inderdaad in verband met de Edgerank op FB zelf in. Of de Edgerank ook (zo sterk) op groepen van toepassing is, weet ik eigenlijk niet. En dus ook niet of het negatieve gevolgen heeft om je groepsberichten via HS in te plannen.
  Maar als je moet kiezen tussen Edgerank en níet posten, lijkt de keuze me niet al te ingewikkeld. 😉

 4. iris zegt:

  hey. kun je mij misschien vertellen hoe je op je fb pagina een bericht moet plannen met hoodsuite?
  gr iris

 5. Claudia zegt:

  Klopt het dat er geen Melding komt als je via Hootsuite een bericht plaatst in een Facebookgroep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *