Earth hour uurtje bewust worden

You may also like...

3 Responses

  1. Jel Bouman zegt:

    Ben vandaag pas aan het sentiment toe gekomen. Ik ga me wel bezinnen vanavond; op de casa gaan alle lichten uit!

  2. Sofie zegt:

    Ik ben niet thuis vanavond, dus dat scheelt gelukkig al. Al zie ik het niet zitten dat ik minder slaap kan pakken vannacht… Ach, morgen lekker die moeheid eruit knallen!

  3. Sopdet zegt:

    Ik ben me vooral bewust geworden van het feit dat de technologie me uit mijn bed houdt. Zonder licht kruip ik gewoonweg veel vroeger in bed. Na een kwartiertje begonnen mijn ogen reeds dicht te vallen. Het gevolg, vandaag ben ik als eerste wakker en iedereen ligt nog goed te slapen. Veel extra tijd voor mezelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *